100% οι πληρότητες στους δημοφιλείς προορισμούς του τριημέρου

0

Με υψηλές πληρότητες που αγγίζουν το 100% τα καταλύματα στους δημοφιλείς προορισμούς το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Το τριήμερο οι πληρότητες στα ξενοδοχεία και στα καταλύματα των δημοφιλών προορισμών αγγίζουν ακόμα και το 100%. Κάθε πέντε λεπτά αναχωρεί λεωφορεία των ΚΤΕΛ για την Πάτρα, τη βασίλισσα του καρναβαλιού, όπου πλέον δεν υπάρχει διαθέσιμο κατάλυμα.

Μεγάλες πληρότητες καταγράφονται και σε περιοχές της Πελοποννήσου. Στα Καλάβρυτα, στην ορεινή Αρκαδία, την ορεινή Κορίνθια αλλά και στην Καλαμάτα δύσκολα θα βρει κάποιος κατάλυμα αν δεν είχε φροντίσει εγκαίρως.

Ρεκόρ στην Ξάνθη με 100% πληρότητα, το ίδιο στα Ιωάννινα και στο Μέτσοβο, ανοιχτό το χιονοδρομικό κέντρο στο Ανήλιο, γεμάτα τα περισσότερα καταλύματα στη Νάουσα και στην Κεντρική Μακεδονία.

Στην Ήπειρο, στα Τζουμέρκα, στην Κόνιτσα και στα Ζαγοροχώρια, οι πληρότητες αγγίζουν το 90%.

Άνοιξαν νέες κλίνες στο Ρέθυμνο – δεν έφτασαν οι διαθέσιμες

«Στο Ρέθυμνο δεν έφτασαν τα 2.000 κρεβάτια. Έγινε μια κινητοποίηση των ξενοδόχων της περιοχής και άνοιξαν άλλα δύο ξενοδοχεία με αποτέλεσμα το τριήμερο να είναι γεμάτες 3.000 κλίνες», σημείωσε ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Η ανάκαμψη του τουρισμού στηρίζει καθοριστικά τον πρωτογενή τομέα, που με τα προϊόντα του προμηθεύει τουριστικές επιχειρήσεις, ταβέρνες, εστιατόρια, σημείωσε ο υπουργός.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.