Η Ελλάδα επιχειρεί άνοιγμα στην αγορά της Βραζιλίας

0

Η FedHATTA χαιρετίζει την υπογραφή της διακρατικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας – Βραζιλίας, καθώς θα δώσει νέα ώθηση στον ελληνικό τουρισμό.

Η υπογραφή διακρατικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Βραζιλίας στον τουρισμό, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο. Απογειώνει τις προοπτικές μιας νέας, μεγάλης αγοράς στις εισερχόμενες ταξιδιωτικές ροές στη χώρα μας.

Σύναψη τριών διμερών συμφωνιών μεταξύ Ελλάδας – Βραζιλίας

Στην επίσκεψή του, στη Βραζιλία, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, υπέγραψε τρεις διμερείς συμφωνίες με τον Βραζιλιάνο ομόλογό του, Μάουρο Βιεϊρά. Οι συμφωνίες αφορούν στους τομείς αμυντικών θεμάτων, αεροπορικών υπηρεσιών και τουρισμού.

Υπεγράφη ειδικό μνημόνιο τουριστικής συνεργασίας, αποτέλεσμα της παρέμβασης του Υπουργείου Ανάπτυξης και της στήριξης του Υπουργείου Τουρισμού.

Το μνημόνιο αυτό αναμένεται να δώσει την πολυαναμενόμενη ώθηση για την αύξηση της τουριστικής κίνησης μεταξύ των δύο χωρών. Η FedHATTA χαιρετίζει την προώθηση αυτών των ενεργειών. Οι συγκεκριμένες δράσεις θα αυξήσουν τους τουρίστες από τη συγκεκριμένη χώρα.

Οι μελέτες «δείχνουν» τη δυναμική των τουριστικών ροών

Σε έρευνα της Ομοσπονδίας για την ανάπτυξη νέων αγορών ανέδειξε τη Βραζιλία ως μια μεγάλη τουριστική αγορά, πολλά υποσχόμενη, για τη χώρα μας.

Η αγορά της Βραζιλίας θα συμβάλλει και στη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα καθώς οι μήνες που επιλέγουν οι Βραζιλιάνοι να ταξιδέψουν είναι μεταξύ Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου.

«Ενέργειες όπως αυτή συμβάλλουν στη δημιουργία των απαραίτητων συνθηκών για την επέκταση της τουριστικής περιόδου της Ελλάδας. Παράλληλα, συμβάλλουν και στην ανάπτυξη ισχυρών επιχειρηματικών δεσμών», δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας FedHATTA, Λύσανδρος Τσιλίδης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.