Το νέο αθλητικό πάρκο της Ανατολικής Θεσσαλονίκης

0

Ένα σύγχρονο αθλητικό πάρκο δημιουργεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης στην ανατολική πλευρά της πόλης, στην περιοχή της Νέας Ελβετίας.

«Ως ένας άνθρωπος του αθλητισμού, χαίρομαι πολύ που στην ανατολική είσοδο της πόλης κατασκευάζονται νέα γήπεδα ποδοσφαίρου και γήπεδα μπάσκετ.

Είναι πολύ σημαντικό σε αυτό το κομμάτι να έχουν την έδρα τους σωματεία, να έρχονται παιδιά και να γυμνάζονται, να έχουμε πνεύμονες πρασίνου και αθλητισμού», δήλωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο Δήμαρχος επιθεώρησε τις εργασίες ανακατασκευής των γηπέδων της οδού Παπαναστασίου.

«Είχα υποσχεθεί οποιαδήποτε εγκατάσταση είναι διαθέσιμη από τον Δήμο Θεσσαλονίκης να αξιοποιείται. Έτσι χαίρομαι που σε αυτό το σημείο θα έχουμε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 7×7, ένα 5×5 κι ένα γήπεδο μπάσκετ με όλες τις υποδομές που χρειάζονται.

Κι αυτό δίπλα στον μεγάλο πνεύμονα πρασίνου και αθλητισμού, τον τερματικό σταθμό του μετρό στη Νέα Ελβετία, πολύ σύντομα θα αποδώσουν στην πόλη μας γύρω στα 40 στρέμματα πρασίνου και θα αξιοποιηθούν», τόνισε ο κος Ζέρβας.

Το έργο ανακατασκευής των γηπέδων της Παπαναστασίου, στη Νέα Ελβετία, προϋπολογισμού 620.000 ευρώ, θα ολοκληρωθούν με χρήματα από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.