Η bbf: Greece στην 3η Premium Real Estate Expo 2023

0

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, η εταιρεία παρουσίασε τα έργα της και το σχέδιο ανάπτυξής της στην εγχώρια αγορά.

Η bbf: μια από τις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης ακινήτων στην Κύπρο και την Ελλάδα.

Συμμετείχε στην 3η Premium Real Estate Expo 2023, τη μοναδική έκθεση για τα ακίνητα και τις επενδύσεις στην Ελλάδα.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε 9 με 11 Ιουνίου, με θέμα την ανάδειξη των επενδυτικών ευκαιριών στην χώρα.

Η 3η έκθεση Premium Real Estate Expo, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, συγκέντρωσε κάτω από την ίδια στέγη διακεκριμένους επαγγελματίες του κλάδου.

Η bbf: συμμετείχε με εκθεσιακό περίπτερο και είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με επαγγελματίες από το χώρο του Real Estate και των κατασκευών.

Όσοι την επισκέφθηκαν είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν μέσω της εικονικής πραγματικότητας (VR) στο οικιστικό συγκρότημα elatia που θα κατασκευαστεί στην Κηφισιά.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης η εταιρεία, πραγματοποίησε και εταιρική παρουσίαση με τίτλο «bbf: build.better.future. – Δημιουργούμε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς».

Παρουσίασε τα έργα της στην Ελλάδα και το πλάνο ανάπτυξής της στην ελληνική αγορά.

bbf:

«Στην bbf: δημιουργούμε σύγχρονες, υψηλής ποιότητας κατασκευές με ιδιαίτερο σχεδιασμό, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, οι οποίες καθίστανται μοναδικές για τους υποψήφιους πελάτες μας, δημιουργώντας έτσι προστιθέμενη αξία, λόγω της καινοτομίας αυτής και της μοναδικότητάς τους.

Οι πελάτες μας επωφελούνται από ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών, που καλύπτει κάθε πτυχή των αναγκών τους.

Αυτό περιλαμβάνει την κατασκευή εξαιρετικών και καινοτόμων κατοικιών, την αποτελεσματική διαχείριση των κτιρίων, τις after sales υπηρεσίες, την υπηρεσία επίπλωσης των διαμερισμάτων, καθώς και την αξιόπιστη νομική υποστήριξη τους.

Έχουμε έναν ξεκάθαρο στόχο στην ελληνική αγορά κατασκευής ακινήτων: να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό.

Δεν χτίζουμε απλώς σπίτια! – δημιουργούμε ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι μπορούν να απολαύσουν μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία ζωής», σημείωσε ο Commercial Director της bbf: Greece, Πάνος Παλυβός.

Fusion: Το πρώτο Residential Community Project.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη δημιουργία του πρώτου πολυαναμενομενου Residential Community Project της bbf:  στην Αθήνα.

Θα κατασκευαστεί στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και θα ονομαστεί «Fusion».

«Η δημιουργία των οικιστικών κοινοτήτων (Residential Community Projects) έχει προκαλέσει μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον μεταξύ των υποψήφιων αγοραστών.

Τα συγκεκριμένα οικιστικά έργα  προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα ανέσεων μέσω των εγκαταστάσεων τους, που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Οι κοινότητες αυτές παρέχουν άφθονες επιλογές για τα άτομα και τις οικογένειές του, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν  μια άνετη και συναρπαστική εμπειρία διαβίωσης.

Η εταιρεία συνεχίζει να δημιουργεί νέα σημεία αναφοράς για τον κλάδο», τόνισε η Μarketing Μanager της bbf: Greece, Ιλιάνα Κλόκκαρη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.