Η Περιφέρεια Αττικής στην τουριστική έκθεση IFTM Top Resa 2023 στο Παρίσι

0

Ήταν συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ στο πλαίσιο της συνεχούς και στοχευμένης προσπάθειας προώθησης του τουριστικού της προϊόντος.

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού International & FrenchTravel Market-  TopResa2023 στο Porte de Versailles, συμμετείχε η Περιφέρεια Αττικής.

Βασικός της στόχος για την υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης τουριστικής προβολής, είναι η ανάδειξη του τουριστικού της προϊόντος, παράλληλα, με την ενίσχυση της επικοινωνίας με σημαντικούς φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού στην Γαλλία.

Η Αττική αποτελεί ένα σύγχρονο, φιλικό προς τον επισκέπτη προορισμό με χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει πληθώρα μορφών θεματικού τουρισμού.

Μερικά από αυτά είναι ο γαστρονομικός τουρισμός, ο τουρισμός ευεξίας, ο συνεδριακός τουρισμός, το yachting και sailing, ο πολιτιστικός τουρισμός αλλά και μοναδικοί τουριστικοί προορισμοί όπως τα νησιά του Σαρωνικού σε απόσταση λίγων ωρών από την ηπειρωτική χώρα.

Η IFTM Top Resa 2023 πραγματοποιήθηκε το διάστημα 3-5 Οκτωβρίου και είναι μια από τις κορυφαίες  εκθέσεις της τουριστικής βιομηχανίας.

Αποτελεί το σημείο συνάντησης για πάνω από 30.000 επισκέπτες κι επαγγελματίες του κλάδου.

Στην έκθεση συμμετείχαν 170 προορισμοί, 1400 επιχειρήσεις του κλάδου και πραγματοποιήθηκαν πάνω από 6.500 επαγγελματικές συναντήσεις.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής επισκέφθηκαν, η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, και ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ., Δημήτρης Φραγκάκης.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το stand της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να ενημερωθεί για τον προορισμό.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής στην έκθεση οι εκπρόσωποί της πραγματοποίησαν προγραμματισμένες επαγγελματικές συναντήσεις (Β2Β) με παράγοντες της τοπικής και διεθνούς αγοράς, όπως με επαγγελματίες του κλάδου μεταξύ άλλων TravelZoo, Interface, AdventureTravel, TravelLynStyleκ.ά.).

Παράλληλα, συμμετείχαν στη διοργάνωση Influencer Village πραγματοποιώντας μια σειρά από συναντήσεις με travelinfluencers της αγοράς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.