Φωτιά σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης. Λαχτάρησαν οι επιβάτες

0

Λίγο πριν τις 7:00 το πρωί ξέσπασε φωτιά σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο 51 «Σταθμός – Σίνδος».

Λαχτάρησαν οι επιβάτες του λεωφορείου των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, καθώς, λίγο πριν τις 7:00 το πρωί, στο λεωφορείο ξέσπασε φωτιά.

Το όχημα βρισκόταν εν κινήσει, στη συμβολή των οδών Μοναστηρίου και Γιαννιτσών.

Ευτυχώς, κανείς εκ των επιβαινόντων δεν κινδύνευσε. Όλοι αποβιβάστηκαν εγκαίρως.
Τη φωτιά κατέσβησε η Πυροσβεστική, η οποία βρέθηκε άμεσα στο σημείο και επιχείρησε με 3 οχήματα και 7 άνδρες.
Από τη φωτιά προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Η ανακοίνωση των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

«Μικρής έκτασης φωτιά στην εξάτμιση του λεωφορείου μας με αρ.κυκλ. ΝΚΗ-1559 , που εκτελούσε δρομολόγιο της γραμμής 51 “ΣΙΝΔΟΣ” σημειώθηκε στις 6.45.
Η φωτιά κατασβέσθηκε άμεσα από τον οδηγό, με τη χρήση πυροσβεστήρα.
Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που κατέγραψε απλώς το συμβάν.
Οι 5 επιβάτες αποβιβάστηκαν από το λεωφορείο, το οποίο οδηγήθηκε στο συνεργείο και θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες».

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε και ο ΟΑΣΘ.

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) εξέδωσε ανακοίνωση, προχωρόντας σε διευκρινίσεις αναφορικά με εσφαλμένα δημοσιεύματα στον τύπο.

Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ.

Ο ΟΑΣΘ δεν έχει εμπλοκή ή οποιαδήποτε σχέση με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, στο οποίο σήμερα, νωρίς το πρωί, εκδηλώθηκε φωτιά.

Ο ΟΑΣΘ δεν έχει αναθέσει την εκτέλεση συγκοινωνιακού έργου στα ΚΤΕΛ, δεν ελέγχει τα οχήματα των ΚΤΕΛ, δεν ελέγχει τα προσόντα των οδηγών των ΚΤΕΛ, δεν γνωρίζει, ούτε οφείλει να γνωρίζει αν τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ συντηρούνται.

Η ανάθεση για την υλοποίηση συγκοινωνιακού έργου έχει γίνει από τον ΟΣΕΘ (Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης).

Συνεπώς, σας παρακαλώ πολύ να διορθώσετε τα δημοσιεύματα στα οποία γίνεται αναφορά στον ΟΑΣΘ, καθώς η φωτιά εκδηλώθηκε στη μηχανή λεωφορείου του ΚΤΕΛ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.