Υποβρύχιοι γάμοι στην Αλόννησο

0

Υποβρύχιοι γάμοι; Κι όμως! Ο Δήμος Αλοννήσου προσκαλεί τους μελλόνυμφους να μετατρέψουν αυτήν την ξεχωριστή ημέρα σε μοναδική εμπειρία ζωής.

Το πρωτότυπο αυτό κάλεσμα απευθύνεται στους τολμηρούς που θα επιλέξουν να τελέσουν τον γάμο τους στον βυθό του νησιού.

«Εμπλουτίζουμε το κάλεσμα μας, για επίσκεψη στην Αλόννησο, με πρωτοβουλίες που φέρνουν τους ταξιδιώτες πιο κοντά στη φύση, σε σημαντικές στιγμές της ζωής τους», ανέφερε ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης.

Visit Alonnisos

Ο πρώτος υποβρύχιος γάμος πραγματοποιήθηκε στο νησί τον περασμένο Αύγουστο, ανοίγοντας τον δρόμο σε μια νέα υπηρεσία για την οποία ήδη υπάρχει ζήτηση για προγραμματισμό νέων γάμων στο εξωτικό νησί των Σποράδων το φετινό καλοκαίρι.

«Προκειμένου να δώσουμε το κίνητρο στα νέα ζευγάρια να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης στο βυθό μας, έχουμε συνεννοηθεί με καταδυτικά κέντρα του νησιού ώστε να παρέχονται δωρεάν ο καταδυτικός εξοπλισμός καθώς και τα απαραίτητα μαθήματα εκπαίδευσης στους μελλόνυμφους», σημείωσε ο Δήμαρχος.

Ο υποβρύχιος γάμος είναι μια βιώσιμη μοναδική εμπειρία με μηδαμινά κόστη και ο Δήμος σημειώνει πως η ανταπόκριση των ζευγαριών είναι ενθαρρυντική και δικαιώνει την προσπάθεια για τη δημιουργία μιας νέας γαμήλιας αγοράς.

Visit Alonnisos

Με τους υποβρύχιους γάμους ή και ανεξάρτητα από τον τύπο του γάμου, ο προορισμός ενθαρρύνει και τη διεξαγωγή υποβρύχιων γαμήλιων φωτογραφίσεων.

Άλλωστε η εμπειρία μιας υποβρύχιας βόλτας είναι μοναδική καθώς ο βυθός της Αλοννήσου είναι το μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Μεσογείου.

Η χλωρίδα και η πανίδα εντυπωσιάζουν δημιουργώντας την αίσθηση πως το φυσικό περιβάλλον παραμένει ανέγγιχτο και αναλλοίωτο στο πέρασμα των αιώνων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.