Στάσεις εργασίας στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ

0

Το Συνδικάτο Εργαζομένων στον ΟΑΣΑ ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πέμπτης με στάσεις εργασίας.

Η ανακοίνωση του Συνδικάτου 

Συμμετέχουμε στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ με στάσεις εργασίας το πρωί από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 η ώρα και από τις 9:00 το βράδυ έως και τη λήξη της βάρδιας.

Εδώ και μέρες, η θλίψη και η οδύνη κατακλύζει τις ψυχές όλων μας. Το πένθος είναι βαρύ.

Η Εθνική Τραγωδία στα Τέμπη με το πλήθος νεκρών κυρίως νέας ηλικίας μας έχει φέρει όλους αντιμέτωπους με ζητήματα ελλιπούς ασφάλειας σε βαθμό που αγγίζουν την παθογένεια.

Το ποτήρι ξεχείλισε με την αγανάκτηση και την οργή να κυριαρχεί σε κάθε έναν από εμάς ξεχωριστά. Πολλά τα γιατί για τον άδικο χαμό των συνανθρώπων μας μα περισσότερα τα πως δεν θα θρηνήσουμε ξανά στο μέλλον θύματα.

Ως Συνδικάτο επιμένοντας στην πάγια και βασική μας κατεύθυνση για διασφάλιση και τήρηση των κανόνων ασφάλειας τόσο του επιβατικού κοινού όσο και των εργαζομένων μας.

Συνεχίζουμε να απαιτούμε συγκοινωνίες ασφαλείς, σύγχρονες, ποιοτικές με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή.

Σύσσωμοι με την κοινωνία διεκδικούμε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που να αξίζουν στον επιβάτη που να αξίζουν στον εργαζόμενο γιατί η συγκοινωνία είναι κοινωνικό αγαθό στις υπηρεσίες του πολίτη.

Ποτέ ξανά τραγωδία.

Ποτέ ξανά θύματα.

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023.

Συμμετέχουμε ενεργά στη συγκέντρωση ώρα 11:00 στην πλατεία Συντάγματος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.