Κλείνει ο αυτοκινητόδρομος από Ροδίτσα έως Μπράλο

0

Από την Πέμπτη, 14 Απριλίου, κι ώρα 07:30 το πρωί έως και την Παρασκευή, 15 Απριλίου, και ως τις 19:00 το απόγευμα, θα κλείσει η κυκλοφορία από τον ανισόπεδο κόμβο Ροδίτσας έως και τον ανισόπεδο κόμβο Μπράλου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, λόγω εργασιών.

Οι οδηγοί με κατεύθυνση την Αθήνα, θα ειδοποιούνται μέσω προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να βουν στον κόμβο Ροδίτσας και μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου, να κατευθυνθούν έως τον ανισόπεδο κόμβο Μπράλου, από όπου και θα μπορούν να μπουν ξανά στον αυτοκινητόδρομο.

Η είσοδος του κόμβου Ροδίτσας, με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα παραμείνει κλειστός, ενώ η κυκλοφορία στον Αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας-Ε65, με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα διεξάγεται κανονικά.

Όσο διαρκούν οι εργασίες θα αναπροσαρμοστούν οι τιμές των διοδίων του μετωπικού Σταθμού Αγίας Τριάδας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με τους οδηγούς να χρεώνονται μόνο για τη χρήση του τμήματος που πρόκειται να διανύσουν.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών και παρακαλεί τους χρήστες να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις σχετικές σημάνσεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.