Η Emirates προκηρύσσει θέσεις για το πλήρωμα καμπίνας στην Ελλάδα

0

Η Emirates διοργανώνει Open Day πρόσληψης νέων μελών για το πλήρωμα καμπίνας στην Ελλάδα.

Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία, αναζητά υποψηφίους στην Ελλάδα για να ενταχθούν στην πολυεθνική ομάδα του πληρώματος καμπίνας.

Άτομα που ενδιαφέρονται για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών φιλοξενίας, με στόχο τη δημιουργία αξιομνημόνευτων στιγμών στους επιβάτες της.

Δεδομένου ότι η ασφάλεια αποτελεί μια από τις προτεραιότητες της εταιρείας, ο ιδανικός υποψήφιος θα αναλάβει τις πρωτοβουλίες και τον έλεγχο στη διαχείριση των υπηρεσιών στο αεροσκάφος, την ασφάλεια και τις σχετικές διαδικασίες.

Όλο το πλήρωμα της Emirates θα έχει την ευκαιρία να εκπαιδευτεί σύμφωνα με τις παγκόσμιας κλάσης προδιαγραφές στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Emirates στο Ντουμπάι.

Υποψήφιοι, που φιλοδοξούν να δώσουν ώθηση στην επαγγελματική σταδιοδρομία τους, μπορούν να παρουσιαστούν στο Open Day με ένα βιογραφικό στα αγγλικά και μια πρόσφατη φωτογραφία.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας συνιστούν την προεγγραφή για τη διευκόλυνση της διαδικασίας.

Όσοι δεν έχουν κάνει ηλεκτρονικά την αίτηση θα μπορούν παρουσιαστούν στο Open Day στο Divani Caravel Hotel, στο Grand Hotel Palace και στο Megaron Hotel.

Πολυεθνικό πλήρωμα καμπίνας

Στην παγκόσμια ομάδα πληρώματος καμπίνας της Emirates περιλαμβάνονται 160 εθνικότητες, αντικατοπτρίζοντας το μίγμα επιβατών της εταιρείας και τις διεθνείς δραστηριότητές της σε περισσότερες από 130 πόλεις σε έξι ηπείρους.

Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο με περισσότερα από 200 αεροσκάφη ευρείας ατράκτου, αποτελώντας τον μεγαλύτερο χειριστή αεροσκαφών Boeing 777 και Airbus A380 παγκοσμίως.

Η EMIRATES στην Ελλάδα

Η παρουσία της Emirates στην ελληνική αγορά ξεκίνησε το 1996. Τα τελευταία 25 χρόνια έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε περισσότερους από 4,5 εκατομμύρια επιβάτες στην ελληνική αγορά.

Ήταν η πρώτη εταιρία που συνέδεσε απευθείας την Αθήνα με το Ντουμπάι από το Μάρτιο του 2017, ενώ συνδέει την Ελλάδα με τις ΗΠΑ, 365 μέρες τον χρόνο, με τη μοναδική απευθείας, καθημερινή πτήση.

Όσοι πετούν με την  Emirates μπορούν να διασκεδάσουν με ταινίες και προγράμματα στα περισσότερα από 5.000 κανάλια του ice, του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας της εταιρίας.

Θα μπορούν ακόμη να απολαύσουν την άριστη φιλοξενία και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που προσφέρει το διεθνές, πολυπολιτισμικό πλήρωμά της.

Έχοντας ξεκινήσει τη λειτουργία της με μόλις δύο αεροσκάφη το 1985, η Emirates είναι πλέον η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.