Επενδύσεις και startups στο επίκεντρο του επιταχυντή CapsuleT

0

O CapsuleT και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας, στήριξαν την διεξαγωγή του EBAN Annual Congress 2023 στη Θεσσαλονίκη.

Τις εργασίες του EBAN Annual Congress 2023, με τίτλο Shaping the Future with Every Investment υποστήριξαν για πρώτη φορά ο CapsuleT και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ).

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη παράλληλα με την έκθεση τεχνολογίας Beyond.

Το ετήσιο συνέδριο του European Business Angels Network (EBAN), είναι αφιερωμένο στις επενδύσεις και τις startups.

Μέρος των στόχων του επιταχυντή CapsuleT είναι να επιδιώκει την ταχύτερη ανάπτυξη και διασύνδεση των ελληνικών startups του τουρισμού με τη διεθνή αγορά και τους Ευρωπαίους επενδυτές.

Οι 3 startups – νικήτριες ομάδες του CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator.

Οι Campsaround, Kleesto & Tourmie κέρδισαν το «χρυσό» εισιτήριο και παρουσίασαν την εταιρία τους στη διάρκεια του live pitching session for investors.

Παράλληλα ο επιταχυντής εξασφάλισε τη συμμετοχή 5 ομάδων του, τις Cellarhopping, Hotellisense, Orbito.travel, Unlimited Adrenaline & Vivestia. Οι εταιρείες παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου και συνομίλησαν με επενδυτές-συνέδρους από όλη την Ευρώπη.

Να στηριχθεί το ελληνικό travel teck οικοσύστημα.

Ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Αλέξανδρος Βασιλικός, στον χαιρετισμό του, μίλησε για τη σημαντικότητα να στηριχθεί το ελληνικό travel tech οικοσύστημα από δράσεις όπως και αυτή.

Ο επιταχυντής θα συνεχίσει την εξωστρέφεια και τις δράσεις υποστήριξης και προώθησης της εξωστρέφειας των startups.

Η Διευθύντρια του επιταχυντή, Κατερίνα Σαριδάκη, συμμετείχε στο πάνελ με τίτλο Building Gender Inclusive Investor Networks.

Ο επιταχυντής στηρίζει τις Ελληνίδες ιδρύτριες νεοφυών επιχειρήσεων και αναπτύσσει ένα δυναμικό δίκτυο γυναικών αγγέλων επενδυτών.

Τα ειδικά σχεδιασμένα “forum” συνεργασίας, ενημέρωσης αλλά και εκπαίδευσης σε θέματα angel investment & startup gender inclusion αποτελούν ιδανική ευκαιρία.

Το συνέδριο αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για τις startup ομάδες του επιταχυντή CapsuleT και του ελληνικού travel tech οικοσυστήματος.

Συνάντησαν συνέδρους και εκπροσώπους του EBAN, του HeBAN καθώς και άλλους Έλληνες επενδυτές από τα VC funds.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.