Εξερευνώντας το νέο Mitsis N’U Piraeus Port

0

Το 4άστερο ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο του λιμανιού και συνδυάζει πολυτέλεια κι άνεση για μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία.

Βρίσκεται ακριβώς στο λιμάνι του Πειραιά και προσφέρει άμεση πρόσβαση στην καρδιά αυτού του πολυσύχναστου θαλάσσιου κόμβου.

Μόλις 10 μέτρα μακριά από την πύλη Ε7, το Mitsis N’U Piraeus Port διαθέτει 103 όμορφα σχεδιασμένα δωμάτια που προσφέρουν ένα ήρεμο και χαλαρωτικό καταφύγιο ανάμεσα στις πολυσύχναστες δραστηριότητες στο λιμάνι.

Ένα από τα μοναδικά του χαρακτηριστικά είναι η εγγύτητα στους τερματικούς σταθμούς κρουαζιέρας A, B και C, σε απόσταση μόλις 5 λεπτών.

«Είτε ξεκινάτε μια περιπέτεια κρουαζιέρας στη Μεσόγειο είτε επιστρέφετε από μία, το ξενοδοχείο μας λειτουργεί ως ο τέλειος κόμβος για να παρατείνετε τη διαμονή σας στην πόλη πριν ή μετά το ταξίδι σας», σημειώνει η εταιρεία.

Με γρήγορη πρόσβαση στο σταθμό του μετρό, η εξερεύνηση της πλούσιας ιστορίας και του ζωντανού πολιτισμού της Αθήνας γίνεται αβίαστα.

Στο Mitsis N’U Piraeus Port, ο σύγχρονος σχεδιασμός, η κορυφαία εξυπηρέτηση και η φιλόξενη ατμόσφαιρα εξυπηρετούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό καλύπτει όλες τις ανάγκες των επισκεπτών του, διασφαλίζοντας ότι η διαμονή δεν είναι τίποτα λιγότερο από εξαιρετική.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.