Εγνατία Οδός: Κλειστή από τη Βέροια έως τον Πολύμυλο

0

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοίνωσε η Εγνατία Οδός για τη διέλευση συρμών, οι οποίοι θα μεταφέρουν ανεμογεννήτριες.

Την Παρασκευή 29-09-2023, τη Δευτέρα 02-10-2023, Τετάρτη 04-10-2023, Παρασκευή 06-10-2023 και Δευτέρα 09-10-2023 θα κλείσει η κυκλοφορία σε τμήμα της Εγνατίας Οδού.

Ο αποκλεισμός θα εφαρμοστεί από τον Ανισόπεδο Κόμβο Βέροιας έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Πολυμύλου (κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα) με χρόνο έναρξης περί τις 07:30 και για διάρκεια περίπου μίας ώρας.

Τα οχήματα θα βγαίνουν από την Εγνατία Οδό στον Α/Κ Βέροιας με προορισμό προς Κοζάνη, Ιωάννινα και Ηγουμενίτσα, θα κινούνται διαμέσου της Νέας Περιφερειακής Οδού Βέροιας – Νάουσας, εν συνεχεία μέσω του επαρχιακού και εθνικού οδικού δικτύου Βέροιας – Έδεσσας – Πτολεμαΐδας και θα μπαίνουν ξανά στην Εγνατία Οδό από τον Α/Κ Κοίλων Κοζάνης.

Ο αποκλεισμός του τμήματος Α/Κ Βέροιας – Α/Κ Πολυμύλου είναι απαραίτητος για τη διέλευση συρμών υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννητριών) από το Λιμάνι Θεσσαλονίκης προς περιοχή του Δήμου Βοΐου Κοζάνης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.