Δύο βραβεία στη SKY express από τον ΔΑΑ

0

Δύο βραβεία για τη SKY express στο φετινό Συνεδρίου Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών, του ΔΑΑ, ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική.

Δύο βραβεία απέσπασε η SKY express από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ), κατά τη διάρκεια του φετινού Συνεδρίου Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών του αεροδρομίου της Αθήνας, με τον εμπνευσμένο τίτλο: «Ο ήχος του μέλλοντος».

Το πρώτο βραβείο το έλαβε η SKY express καθώς πέτυχε την ταχύτερη ανάκαμψη στην αγορά εσωτερικού. Με το δεύτερο βραβείο τιμήθηκε ως η εταιρεία με τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης, σε ποσοστιαία βάση, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για το 2022.

Στα βραβεία διάκριση έλαβε και η AEGEAN, η οποία τιμήθηκε ως η εταιρεία με την υψηλότερη επιβατική κίνηση στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών το 2022.

Ο ΔΑΑ επιβράβευσε τους συνεργάτες του

Ο ΔΑΑ επιβράβευσε για άλλη μια χρονιά τις αεροπορικές εταιρείες που κατέγραψαν την πιο επιτυχημένη πορεία ανάκαμψης και ανάπτυξης κατά το προηγούμενο έτος.

Όσες από αυτές σημείωσαν σημαντικούς ρυθμούς επαναφοράς και αυξημένα ποσοστά επιβατικής κίνησης στα τακτικά δρομολόγιά τους από και προς την Αθήνα. 

Στο Συνέδριο εστίασαν στις προκλήσεις που επιφυλάσσει η επόμενη μέρα στον χώρο των αερομεταφορών και στις αλλεπάλληλες εξελίξεις που διαδραματίζονται στο διεθνές αεροδρομιακό περιβάλλον αλλά και στον τομέα της τεχνολογίας.

Το Συνέδριο Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών πραγματοποιήθηκε και φέτος, παρουσία 200 και πλέον παρευρισκόμενων.

Το 22ο, από την έναρξη λειτουργίας του αεροδρομίου, Συνέδριο, έφερε κοντά τον ΔΑΑ με τα μέλη της αεροδρομιακής κοινότητας της Αθήνας.

Μίλησαν στελέχη από τον χώρο των αερομεταφορών, του αειφόρου τουρισμού, της υψηλής τεχνολογίας, της εξέλιξης της τεχνητής νοημοσύνης και της μελλοντολογίας, σε μια συνάντηση με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Επισκόπηση της αεροπορικής αγοράς της Αθήνας το 2022

Οι τάσεις, οι κίνδυνοι, οι ευκαιρίες, οι γεωπολιτικές εξελίξεις, η βιωσιμότητα, ο αειφόρος τουρισμός, η τεχνητή νοημοσύνη ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν στο πολύ επιτυχημένο Συνέδριο του ΔΑΑ.

«Το φετινό Συνέδριο αποτέλεσε την πρώτη πλήρη διοργάνωση μετά από 3 χρόνια πανδημίας. Συναντήσαμε τους αεροπορικούς συνεργάτες μας για να διερευνήσουμε τάσεις, κινδύνους και ευκαιρίες και να μοιραστούμε τη γνώση και τη σοφία διακεκριμένων ομιλητών.

Η αμφίδρομη και αποδοτική σχέση μας με τους αεροπορικούς συνεργάτες μας, και η κοινή μας πορεία, χαρακτηρίζονται από την ενέργεια και το πνεύμα της εξαιρετικής συνεργασίας και της προσαρμοστικότητας στον τομέα των αερομεταφορών και του τουρισμού.

Είμαστε μαζί για να συνθέσουμε και να ενορχηστρώσουμε την επόμενη μέρα και, εκφράζοντας για ακόμη μια χρονιά τις ευχαριστίες μας στις αεροπορικές εταιρείες, παραμένουμε πιστοί στις αρχές της ουσιαστικής συνεργασίας και υποστήριξης που έχουμε οικοδομήσει», σημείωσε η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ.

Το Συνέδριο έκλεισε με το μήνυμα του CEO του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Γιάννη Παράσχη. Ο κος Παράσχης μίλησε για το θετικό αποτέλεσμα της περσινής χρονιάς και για την εξαιρετική συνεργασία και την προσπάθεια που κατέβαλε το σύνολο της κοινότητας του αεροδρομίου.

Ο αεροδρομιακός κλάδος έχει να αντιμετωπίσει και διεθνείς προκλήσεις, της μεταβλητότητας της γεωπολιτικής κατάστασης, της καταιγιστικής εξέλιξης της τεχνολογίας και του μείζονος ζητήματος του περιβάλλοντος, υπό το πρίσμα του πολυδιάστατου και κρίσιμου στοιχήματος της βιωσιμότητας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.