King Long: «Πράσινα» λεωφορεία από τη Α.Νίκας Α.Ε

0

Πρωταγωνιστές στις αστικές συγκοινωνίες στην Ελλάδα τα λεωφορεία μηδενικών ρύπων της King Long από την Α.Νίκας Α.Ε.

Ετοιμοπαράδοτα ηλεκτρικά λεωφορεία τελευταίας τεχνολογίας διαθέτει στην ελληνική αγορά, ως επίσημος αντιπρόσωπος της King Long, η Α.Νίκας Α.Ε.

Οραματιζόμενη ένα σύγχρονο δίκτυο συγκοινωνίας και ένα πιο πράσινο μέλλον, η Α.Νίκας Α.Ε. επενδύει στην ελληνική αγορά σημαντικό κεφάλαιο και τεχνογνωσία στον χώρο της ηλεκτροκίνησης και της πράσινης ανάπτυξης εκπροσωπώντας την King Long στην Ελλάδα.

Η Α.Νίκας Α.Ε προσφέρει πλήρη γκάμα ηλεκτρικών λεωφορείων μήκους 6, 9 και 12 μέτρων με μέγιστη χωρητικότητα 25, 62 και 94 επιβάτες αντίστοιχα.

Επιπλέον, είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015, 14001:2015, 39001:2012, 45001:2018 & 50001:2018, τόσο για την κατασκευή και διαμόρφωση, όσο και την επισκευή αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων.

12m King Long electric busΤα δύο πρώτα μοντέλα που πρόκειται άμεσα να κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα.

-Το ευέλικτο και ισχυρό σε ιπποδύναμη 6μετρο mini bus K06 με μπαταρία 90 Kwh αυτονομίας 200 χιλομέτρων. -Το πρωτοποριακό 9μετρο midi bus Κ09 με μπαταρία 280 kWh αυτονομίας περίπου 300 χιλιομέτρων.

Τους επόμενους μήνες θα έρθει και το state-of-the-art 12μετρο Κ12 Estar με μπαταρία 420 Kwh και αυτονομία που ξεπερνά τα 400 χιλιόμετρα.

Όλα τα ηλεκτρικά μοντέλα λεωφορείων King Long  διαθέτουν μπαταρίες CATL, ηγέτιδας στον χώρο κατασκευής μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων κα πρώτης επιλογής των κατασκευαστών παγκοσμίως.

Η προηγμένη τεχνολογία, η ποιότητα κατασκευής και το ανταγωνιστικό κόστος καθιστούν τα ηλεκτρικά λεωφορεία King Long πρωταγωνιστές στις αστικές συγκοινωνίες.

9m King Long electric city bus

Η King Long κατέχει την 3η θέση παγκοσμίως σε πωλήσεις λεωφορείων και είναι πρωτοπόρα στον κλάδο των ηλεκτρικών λεωφορείων.

Με εξαγωγές σε 150 χώρες και πολύχρονη παρουσία στην Ευρώπη.

Η King Long παρέδωσε τα τελευταία 2 χρόνια 246 ηλεκτρικά αστικά λεωφορεία υπερσύγχρονης τεχνολογίας με μήκος 6 έως 18 μέτρα, σε χώρες, όπως η Αγγλία, η Σουηδία, η Ισπανία, η Μάλτα, η Ιταλία και η Ρουμανία.

Επιπρόσθετα πρόσφατα παρέδωσε 150 υβριδικά και 35 ηλεκτρικά αστικά λεωφορεία στην Κύπρο.

Η ισχυρή κινεζική εταιρεία επιχειρεί στην ανάπτυξη οχημάτων ενναλλακτικών πηγών ενέργειας τις τελευταίες 2 δεκαετίες.

Διαθέτει στην αγορά την πλέον προηγμένη τεχνολογία στις αστικές συγκοινωνίες.

Παράλληλα, διαθέτει λεωφορεία αυτόνομης οδήγησης, κατέχοντας την 1η θέση στην Κίνα σε αυτήν την κατηγορία.

40 χρόνια επιχειρηματικής δράσης η Α.Νίκας Α.Ε.

Η Α.Νίκας Α.Ε. είναι μια διακεκριμένη εταιρεία με 40 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στον κλάδο των λεωφορείων και των ειδικών οχημάτων.

Η εταιρεία επενδύει στη συνέχη εξέλιξη και ανάπτυξή της, υιοθετώντας τις νέες τάσεις και ερευνώντας τις ευκαιρίες της αγοράς.

Έτσι μέσα στο 2022 έκανε μια σημαντική στροφή προς την ενίσχυση της εμπορικής της δραστηριότητα στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Αποφάσισε την αύξηση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων σε πράσινες δημοτικές αστικές συγκοινωνίες και την αύξηση της ζήτησης μέσων μαζικής μεταφοράς στην Ελλάδα.

Έτσι, η εταιρεία προχώρησε σε συνεργασία με την Global Automax LTD στην σύσταση της Green Energy Buses S.A.

Αντικείμενό της είναι η εισαγωγή, πώληση και διανομή αστικών λεωφορείων μηδενικών ρύπων, της μάρκας King Long, στην ελληνική αγορά.

Ο Κωνσταντίνος Νίκας είναι στο τιμόνι της επιχείρησης, ως Διευθύνων Σύμβουλος.

Έχει ετήσιο κύκλο εργασιών στα 24εκατ. €. με παρουσία σε Πολωνία, Ουγγαρία και Βουγλαρία.

Το 2019 μετέφερε την έδρα της στον Ασπρόπυργο σε ιδιόκτητο χώρο με υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής. Η συνολική έκτασή της φτάνει τα 10.000m2, με τα 2.500m2 να είναι κτιριακές εγκαταστάσεις.

Xiamen King Long United Automotive Industry Co., Ltd.

Ξεκίνησε την επιχειρηματική της πορεία τον Δεκέμβριο του 1988, είναι θυγατρική της Xiamen King Long Motor Group. Διαθέτει 4 εργοστασιακές μονάδες παραγωγής οχημάτων.

Με αξία 9.28 δισ.€, η King Long έλαβε διάκριση ως μια από τα 10 κορυφαία brands στην αυτοκινητοβιομηχανία της Κίνας.

Η ετήσια παραγωγική ικανότητα της είναι 50.000 οχήματα, από τα οποία 20.000 λεωφορεία.

Η King Long διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη σειρά επαγγελματικών οχημάτων στον κλάδο. Καλύπτει μεγάλα, μεσαία και ελαφριά λεωφορεία, φορτηγά, τράκτορες, van, αλλά και ειδικά οχήματα.

Ο συνολικός αριθμός των λεωφορείων της King Long ξεπερνά τις 600.000. Τα 130.000 έχουν εξαχθεί σε 150 χώρες.

Η King Long έχει συνεργασία με 100 διανομείς παγκοσμίως.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.