Boundless Life: Λύση για υποψήφιες οικογένειες ψηφιακών νομάδων

0

Μια «Ζωή Χωρίς Σύνορα» μας καλεί να ζήσουμε η Boundless Life, η εταιρεία από το Μόντρεαλ του Καναδά, που ειδικεύεται στους digital nomads.

Δεν είναι μόδα, είναι τάση, η οποία μάλιστα κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι ψηφιακοί νομάδες (digital nomads) συνδυάζουν την εξ αποστάσεως εργασία με τα ταξίδια για μικρά ή και μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Η πανδημία της Covid-19 άλλαξε τα δεδομένα σε πολλούς τομείς της καθημερινότητάς μας. Η καθολική διάδοση του διαδικτύου διευκολύνει τον εργαζόμενο να δουλεύει από οποιοδήποτε σημείο της υφηλίου χωρίς να περιορίζεται σε έναν συγκεκριμένο τόπο.

Είναι ίσως και μια μεγάλη ευκαιρία να αρθεί αυτό το φαινόμενο της υπεραστικοποίησης που καταγράφεται στις σύγχρονες πόλεις.

Είναι, ωστόσο, βέβαιο πως πολλοί μπορεί να διστάζουν να πάρουν μια τέτοια απόφαση, ώστε να κάνουν τη μεγάλη αλλαγή.

Το προφίλ των οικογενειών δημιουργεί πολλές υποχρεώσεις και ίσως να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για κάποιον υποψήφιο ψηφιακό νομά. Υπάρχει όμως λύση, σύμφωνα με την Boundless Life, για τις οικογένειες ψηφιακών νομάδων.

Η λύση έρχεται μέσω ενός ειδικού εκπαιδευτικού προγράμματος, κατάλληλου για παιδιά, που δημιούργησε η εταιρεία, λύνοντας τα χέρια σε όσους ακόμη το σκέφτονται.

Το τυπικό της οικογένειάς μας αντιμετωπίζει ένα δίκαιο σύνολο προκλήσεων που πρέπει να ξεπεραστούν για να γίνει μια ψηφιακή οικογένεια νομάδων, και γι’ αυτό δημιουργήσαμε το Boundless Life – μια λύση κλειδί στο χέρι για οικογένειες ανεξάρτητες από την τοποθεσία να ζουν στο εξωτερικό, παρέχοντας παράλληλα ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά!

Καριέρα.

Υπάρχει μία εδραιωμένη πεποίθηση πως οι μανιώδεις ταξιδιώτες είναι χίπις που το μοναδικό τους ενδιαφέρον είναι να μεταφέρονται από πόλη σε πόλη.

Με τους ψηφιακούς νομάδες τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία είναι εργαζόμενοι οι οποίοι είτε είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, είτε επιχειρηματίες, είτε εργάζονται με πλήρη απασχόληση σε μια εταιρεία εξ αποστάσεως.

Το θετικό του να ζει κανείς στο εξωτερικό ενώ εργάζεσαι είναι η ευελιξία να κάνεις τις δικές σου ώρες με μηδενικές μετακινήσεις και επίσης η ικανότητα του να εργάζεται κανείς σε έναν όμορφο προορισμό.

Χρήματα.

Αν και ο όρος «ταξίδι» συχνά συνδυάζεται με «έξοδα» – το ταξίδι του ψηφιακού νομά ενώ εργάζεται εξ αποστάσεως αποδεικνύει στην πραγματικότητα το αντίθετο.

Οι ψηφιακοί νομάδες ζουν στη χώρα επιλογής τους και παράλληλα αποταμιεύουν, σε αντίθεση με τις μεγάλες ακριβές πόλεις με τα ακριβά στεγαστικά δάνεια.

Κάνετε καλό προϋπολογισμό, δουλέψτε με σύνεση και θα είστε μια χαρά, μας εξηγούν από την Boundless Life.

Παιδική Εκπαίδευση.

Πολλοί γονείς παραμερίζουν το όνειρό τους να ζήσουν σε έναν εξωτικό οργανισμό για την εκπαίδευση των παιδιών τους.

Εδώ μπαίνει η Boundless Education ως η τέλεια λύση.

Εμπνευσμένο από το παγκοσμίου φήμης φινλανδικό σύστημα, το Boundless Education αναπτύχθηκε λαμβάνοντας τις βέλτιστες εκπαιδευτικές πρακτικές του κόσμου για να δημιουργήσει ένα συνεκτικό σύστημα για να ακολουθεί το παιδί σας οπουδήποτε.

Το Boundless Education είναι ένα μετασχηματιστικό σύστημα μάθησης που θέτει τα θεμέλια για την καινοτομία, μεγιστοποιεί τη βιωματική μάθηση και δημιουργεί ουσιαστικές συνδέσεις με τον εαυτό μας, τις κοινότητές μας και τον κόσμο.

Τα προνόμια του να γίνεις μια οικογένεια ψηφιακών νομάδων.

Η Boundless Life κατέγραψε μια σειρά προνομίων για μια οικογένεια που επιθυμεί να γίνει οικογένεια ψηφιακών νομάδων και μας τα παρουσιάζει.

Ελευθερία: Επιλέξτε τις δικές σας ώρες, γραφείο και τρόπο ζωής

Ευημερία: Λιγότερο άγχος, μηδενικές μετακινήσεις και μηδενικός ενδυματολογικός κώδικας, περισσότερος χρόνος για αναψυχή!

Ανάπτυξη: Τα ταξίδια ενισχύουν την προσωπική σας ανάπτυξη σε πολλά επίπεδα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.