2 εκατ.€ για την αναβάθμιση του νοσοκομείου Δράμας

0

Ξεκινάει το έργο της υγειονομικής αναβάθμισης των εσωτερικών χώρων του Νοσοκομείου Δράμας προϋπολογισμού 2 εκ. €. Υπογράφηκε η σχετική σύμβαση από τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο και τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Νίκη Καρατζόγλου.

Τη σύμβαση ενός έργου προϋπολογισμού 2 εκατομμυρίων ευρώ για την υγειονομική αναβάθμιση των εσωτερικών χώρων του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Νίκη Καρατζόγλου και το νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «AS BUILD ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» κ. Παναγιώτη Στομαχόπουλο.

Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας και προβλέπει την τοποθέτηση καινούργιων δαπέδων με σύγχρονο οικολογικό τάπητα  αντιμικροβιακής προστασίας σε επιφάνεια 14.500 τετραγωνικών μέτρων καθώς επίσης τη βαφή των εσωτερικών τοίχων του Νοσοκομείου με ειδική αντιμικροβιακή βαφή σε επιφάνεια 26.000 τετραγωνικών μέτρων.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Χρήστος Παπαθεοδώρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικών Πολιτικών και Πολιτισμού, Αριστείδης Μωυσιάδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δράμας, Γιώργος Ζιμπίδης και η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Δράμας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.