Ωραιόκαστρο: Έργα οδικής ασφάλειας, ύψους 2.240.000 ευρώ

0

Πάνω από 2 εκατ.€ στον δήμο Ωραιοκάστρου για την αναβάθμιση των οδικών υποδομών της περιοχής με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Χρηματοδότηση ύψους 2.240.000 ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας εξασφάλισε ο Δήμος Ωραιοκάστρου για έργα βελτίωσης κι αναβάθμισης των υποδομών της περιοχής.

Με απόφαση Σκυλακάκη και Πέτσα, έργα του Δήμου Ωραιοκάστρου εντάσσονται στο πλαίσιο της Πρόσκλησης «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας» της Δράσης 16631 «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο».

Η δράση χρηματοδοτείται από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Τα έργα αφορούν σε παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του δημόσιου χώρου, κατασκευή δικτύου αποχέτευσης όμβριων υδάτων και ανακατασκευή οδών και κόμβων, με στόχο την βελτίωση της οδικής ασφάλειας στον Δήμο Ωραιοκάστρου.

«Αποκτούμε πρόσβαση σε χρηματοδοτικά εργαλεία, φέρνουμε χρήματα στον Δήμο μας, κάνουμε σημαντικά έργα στον τόπο μας. Αυτή τη φορά πετύχαμε να εξασφαλίσουμε χρηματοδότηση ύψους 2.240.000 ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για έργα που θα βελτιώσουν τον Δήμο μας», τόνισε ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Με την ένταξη του Δήμου στο Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας θα προχωρήσει η κατασκευή του Open Mall, η ανακατασκευή οδών και κόμβων προς ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και θα δοθεί λύση στο αποχετευτικό πρόβλημα της περιοχής των Κοινοτήτων Ωραιοκάστρου, Μελισσοχωρίου και Νέας Φιλαδέλφειας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.