Το νέο app του δήμου Κομοτηνής

0

Ενημέρωση συλλόγων για τη νέα έκδοση της εφαρμογής του Δήμου Κομοτηνής.

Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, στις 18:30, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής θα παρουσιαστεί η νέα έκδοση 3.0 της επίσημης εφαρμογής του Δήμου Κομοτηνής για κινητά τηλέφωνα με iOS και Android (Komotini στο App Store και Google Play Store), από τον Αντιδήμαρχο Συντονισμού και Καθημερινότητας, Κίμωνα Λεχούδη και τον σχεδιαστή της εφαρμογής, Θόδωρο Μπατζάκα.

Η νέα έκδοση έγινε για να συμπεριληφθεί ο Εθελοντισμός στις υπάρχουσες θεματικές ενότητες που είναι τα αιτήματα καθημερινότητας,  το διαδραστικό ημερολόγιο εκδηλώσεων, η ειδοποίηση για έκτακτα συμβάντα και η έκδοση πιστοποιητικών.

Ο Δήμος Κομοτηνής δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας ενός ψηφιακού προφίλ εθελοντή που θα μπορεί να δηλώνει τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά του με σκοπό τη συμμετοχή του σε μελλοντικές εθελοντικές δράσεις τόσο του Δήμου και των δημοτικών επιχειρήσεων όσο και των συλλόγων.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί οι σύλλογοι με σκοπό να ενημερωθούν και να αξιοποιήσουν ένα ιδιαίτερα χρήσιμο ψηφιακό εργαλείο το οποίο θα τους διευκολύνει σημαντικά στην υλοποίηση εκδηλώσεων που απαιτούν εθελοντές. 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.