Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου

0

Η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου σηματοδοτεί τη νέα σελίδα στην ιστορική της πορεία.

Το πέρασμα σε μια νέα περίοδο κομβικής σημασίας σηματοδοτούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης της Ένωσης, παράλληλα με τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου.

Οι αρχαιρεσίες έγιναν με την συμμετοχή τουριστικών πρακτόρων από όλα τα νησιά των Δωδεκανήσων που εκπροσωπεί η Ένωση, καθώς και με τη συμμετοχή των Ναυτικών Πρακτόρων, που εντάχθηκαν επίσης στην Ένωση, τον Μάρτιο του 2021.

Από το καλοκαίρι του 2020 το τότε διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Ρόδου αποφάσισε να μετεξελιχθεί σε Ένωση Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου. Σκοπός της απόφασης ήταν η επέκταση των δράσεων της Ένωσης, ώστε να συμπεριλάβει, να καλύψει και να αντιπροσωπεύσει όλα τα τουριστικά πρακτορεία.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με ισχυρή πλέον εκπροσώπηση του βορείου συγκροτήματος και των ναυτικών πρακτόρων, δεσμεύεται να συνεχίσει την συμπόρευση και τη συνεργασία με τον πρώτο και δεύτερο βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα δευτεροβάθμια όργανα που συμμετέχουμε, το ΕΒΕΔ,  καθώς και με όλους του άμεσα εμπλεκόμενους  θεσμικούς εκπροσώπους των τοπικών παραγωγικών φορέων και των εργαζομένων.

Μια συνεργασία που αποδείχθηκε απολύτως επιτυχημένη και με μετρήσιμα αποτελέσματα την τριετία της υγειονομικής, ενεργειακής και οικονομικής κρίσης, διαμορφώνοντας μια νέα κουλτούρα, αλλά και εμπειρία, η οποία πλέον αποτελεί ανάχωμα στις κρίσεις αλλά και εγγύηση για την βιωσιμότητα του πιο ευαίσθητου κλάδου της οικονομίας, του τουρισμού.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκτός από την ενεργή του συμμετοχή στον ΠΡΟΤΟΥΡ, δεσμεύεται επίσης να συμμετάσχει ενεργά στον μετασχηματισμό της Ρόδου στον πρώτο παγκοσμίως βιώσιμο τουριστικό προορισμό, μέσω του project “The Rhodes Co–Lab Sustainable Destination” ένα παγκόσμιο στοίχημα, που έχει στέψει πάνω μας το ενδιαφέρον της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, καθιστώντας μας εξέχον μέρος της συνολικής προσπάθειας μετασχηματισμού του παγκόσμιου τουρισμού.

Σε αυτές τις περιόδους των διαδοχικών κρίσεων, είναι σημαντικό να εργαζόμαστε ενώνοντας δυνάμεις, για την μετατροπή τους σε ευκαιρίες. Όχι μόνο για την επιβίωση, αλλά για την βιωσιμότητα και την περαιτέρω ανάπτυξη.

Σε αυτό το ιστορικής σημασίας στοίχημα, η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου, δηλώνει παρούσα.

Ειδικότερα, εξελέγησαν τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, οι αντιπρόσωποι της Ένωσης στην Ομοσπονδία FedHatta και τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών, έχουν ως εξής:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος: Μιχαλάκης Χρήστος

Αντιπρόεδρος: Σαμαράς Ευριπίδης

Γεν.Γραμματέας: Χατζηλιαμής Αναστάσιος                                                 

Ταμίας: Κάππα Γιολάντα

Εντεταλμένος Ναυτικών πρακτόρων & θαλασσίου Τουρισμού:

Ροδίτης Μιχάλης

Μέλη : Κουρούνης Κώστας

            Αμπντέλ Γιώργος

            Τυρινόπουλος Σπύρος

Για την εκπροσώπηση στην Ομοσπονδία FedHatta

Τακτικοί αντιπρόσωποι

Κάππα Γιολάντα

Σαμαράς Ευριπίδης

Χατζηλιαμής Αναστάσιος

Τυρινόπουλος Σπύρος

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή

Παγωνάκης Σάββας

Αλεξιάδης Πρόδρομος

Μητρόπουλος Κυριάκος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.