Το ΕΛΙΤΟΥΡ διοργάνωσε το πρώτο διεθνές φόρουμ οικονομίας της ευεξίας (ΒΙΝΤΕΟ)

0

Το ΕΛΙΤΟΥΡ διοργάνωσε το 1ο διεθνές φόρουμ οικονομίας της ευεξίας, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (ΕΤΑΑ).

Στο φόρουμ αναδείχτηκαν τα στρατηγικά και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας. Η χώρας μας μπορεί να καταστεί hub για επισκέπτες υγείας κάθε εποχή του χρόνου.

Το φόρουμ πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Enterprise Greece, των Υπουργείων Τουρισμού και Υγείας καθώς και της Περιφέρειας Αττικής.

«Η ανάδειξη της Ελλάδας, ως προορισμού υγείας κι ευεξίας, οφείλει να είναι αντάξια προς την κορυφαία δημοτικότητα της χώρας στο παγκόσμιο τουριστικό κοινό», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΕΛΙΤΟΥΡ, Γιώργος Πατούλης, κατά την έναρξη της εκδήλωσης.

Στο φόρουμ αναδείχτηκαν οι ευκαιρίες τη χώρα μας να δημιουργήσει το δικό της ισχυρό στίγμα στο παγκόσμιο χάρτη Ευεξίας.

Παρουσιάστηκαν οι λόγοι και οι παράγοντες, για τους οποίους η Ελλάδα δεν έχει λάβει ακόμη την ταυτότητα της «χώρας Wellness».

Οι διοργανωτές ανέδειξαν τις πρωτοβουλίες και τα μέτρα, που οφείλει να λάβει η χώρα μας για την ενίσχυση των επενδύσεων στον τομέα Τουρισμού Υγείας & Ευεξίας.

Επίσης, οι ομιλητές τόνισαν την αναγκαιότητα της συνέργειας μεταξύ των αρμόδιων θεσμικών φορέων.

Κεντρική ομιλήτρια στο φόρουμ ήταν η Andreea Moraru, Περιφερειακή Διευθύντρια της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.