Τα ΕΛΤΑ για τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Κάλλας

0

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία κυκλοφορούν την Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων-Feuillet με τίτλο «Επετειακό έτος UNESCO Μαρία Κάλλας 2023». 

Την ανεκτίμητη καλλιτεχνική διαδρομή της ανυπέρβλητης ντίβας της όπερας, τιμούν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και κυκλοφορούν την Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων-Feuillet με τίτλο «Επετειακό έτος UNESCO Μαρία Κάλλας 2023».

Η φιλοτελική έκδοση ξεχωρίζει ανάμεσα στο πλήθος των φετινών αφιερωμάτων στη Μαρία Κάλλας.

Αποτυπώνει συλλεκτικά την επέτειο, αποτελώντας μοναδικό απόκτημα για φιλοτελιστές και μη.

Την Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου, στο ταχυδρομείο της πλατείας Συντάγματος θα σφραγιστεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας, για τη δημιουργία σπάνιων φιλοτελικών αντικειμένων.

Η Σειρά περιλαμβάνει, επίσης, Φάκελο Πρώτης Μέρας Κυκλοφορίας και Set Pack που περιέχει όλα τα προϊόντα μαζί. Μπορείτε να τα βρείτε στα ταχυδρομικά καταστήματα και στο philotelismos.gr.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ευχαριστούν ιδιαιτέρως την εταιρεία Magnum Photos και το Burt Glinn Estate, για την παραχώρηση της φωτογραφίας (ITALY.Milan.1955.Maria CALLAS in the role of the Lady of the Camelias at La Scala, © Burt Glinn/Magnum Photos) στο οποίο βασίστηκε η εικονογράφηση του περιθωρίου του φεγιέ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.