Συνάντηση Κεφαλογιάννη με τη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ

0

Η δυναμική του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας αποτελεί ένα σπουδαίο, παγκόσμιο γεγονός, το οποίο συμβάλλει στον αθλητικό τουρισμό.

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, τον Αντιπρόεδρο, Κωνσταντίνο Κεντέρη, και τον Γενικό διευθυντή, Σωτήρη Κυρανάκο.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΤ, Κωνσταντίνος Ζήκος.  

Συζητήθηκε, η δυναμική, και ιδιαίτερη σημασία του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 12 Νοεμβρίου, για 40η χρονιά.

Ο Μαραθώνιος αποτελεί ένα από τα πιο σπουδαία, παγκοσμίως, αθλητικά γεγονότα, τα οποία συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού με άμεσες και έμμεσες επιπτώσεις στην οικονομία της Αθήνας και της χώρας μας ευρύτερα.    

Έγινε εκτενής αναφορά στο Συνέδριο που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου, το οποίο είναι από τα σημαντικότερα σε ευρωπαϊκό επίπεδο και θα αποτελέσει ισχυρό πόλο έλξης επισκεπτών από κάθε σημείο της γης.  

Η κ. Κεφαλογιάννη και οι εκπρόσωποι της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ συμφωνήσαν στον σχεδιασμό και υλοποίηση κοινών δράσεων μεταξύ Υπουργείου Τουρισμού, ΕΟΤ και ΣΕΓΑΣ με στόχο την διεθνή προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό.  

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.