Στην έκθεση GOURMET SELECTION τα μακεδονικά προϊόντα

0

Η έκθεση GOURMET SELECTION 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου στο Paris Expo Porte de Versailles, στο Παρίσι.

Με σκοπό την προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφέρεια και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης θα συμμετάσχουν στην Έκθεση GOURMET SELECTION 2023, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2023 στο Paris Expo Porte de Versailles, στο Παρίσι.

Στο στόχαστρο ο γαστρονομικός τουρισμός.

H GOURMET SELECTION είναι ο Nο 1 προορισμός για συναντήσεις μεταξύ παραγωγών και επαγγελματιών από τον κόσμο του εκλεκτού φαγητού.

Προβάλλει premium προϊόντα και νέες γαστρονομικές τάσεις.

Στη διοργάνωση του 2022 συμμετείχαν 338 εκθέτες με διάφορα προϊόντα.

Η Περιφέρεια θα συμμετάσχει για πρώτη φορά.

Σκοπός είναι η αναγνωρισιμότητα, η ανάδειξη των αγροτικών ποιοτικών προϊόντων της, η ενίσχυση της εξωστρέφειας και η δικτύωση των επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα.

Για τη συμμετοχή στην έκθεση, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει προβεί σε ενοικίαση ειδικά διαμορφωμένου χώρου με περίπτερα.

Θα καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες προβολής των εκθεμάτων της Περιφέρειας

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα e-mail: g.karali@pkm.gov.gr ή dao@pkm.gov.gr το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από την Παρασκευή 9 Ιουνίου.

Λόγω συγκεκριμένου αριθμού των stand θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για τα stand θα ληφθεί υπόψιν:

-ο εξαγωγικός χαρακτήρας της επιχείρησης και αν διαθέτει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

-η δραστηριότητα της επιχείρησης και κατά πόσο συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Κεντρικής Μακεδονίας.

-η εκπροσώπηση όσο το δυνατό περισσότερων Περιφερειακών ενοτήτων.

-οι επιχειρήσεις που δεν έχουν συμμετέχει ξανά σε περίπτερο της Περιφέρειας σε διεθνείς εκθέσεις.

Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων είναι τα προϊόντα τους να έχουν παραχθεί, τυποποιηθεί και μεταποιηθεί εντός της Περιφέρειας.

Επίσης, προϋπόθεση είναι η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων να μην παραπέμπουν σε άλλη περιφέρεια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.