Στα 486,4 εκατ.€ το χαρτοφυλάκιο της Noval Property

0

Η Noval Property κατέγραψε αύξηση της αξίας του χαρτοφυλακίου επενδυτικών ακινήτων και συμμετοχών σε 486,4 εκατ. ευρώ, στις 31/12/2022.

Η Noval Property δημοσιοποιεί την Κατάσταση Επενδύσεών της. κατά την 31η Δεκεμβρίου 2022, η οποία αναρτήθηκε στην www.noval-property.com.

Η εύλογη αξία του χαρτοφυλακίου των 62 επενδυτικών ακινήτων και συμμετοχών της Noval Property διαμορφώθηκε σε 486,4 εκατ. ευρώ.

Παρουσίασε αύξηση κατά 73,1 εκατ. ευρώ,  σε ποσοστό 17,7%, έναντι της εύλογης αξίας της 31ης Δεκεμβρίου 2021, στα 413,3 εκατ. ευρώ.

Τον προηγούμενο χρόνο απέκτησε 3 νέα ακίνητα μέσω αγοράς, κτίριο γραφείων επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι, και 18 ακίνητα μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου με εισφορές σε είδος.

Το 2022 εστίασε στην ανάπτυξη ακινήτων του χαρτοφυλακίου της, τα οποία θα πιστοποιηθούν κατά LEED.

Τα ακίνητα χρηματοδοτούνται από το Πράσινο Ομόλογο.

Στα ακίνητά της ανήκουν το νέο κτίριο γραφείων στην οδό Χειμάρρας στο Μαρούσι, το νέο κτίριο logistics στη Μάνδρα, το κτίριο στην οδό Αρδηττού στο Μετς, το κτίριο γραφείων στη Λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι, καθώς και, σε συνεργασία με την Brook Lane Capital, το νέο συγκρότημα γραφείων στο πρώην οικόπεδο Kodak στο Μαρούσι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.