Σαββατοκύριακο γεμάτο προσφορές με τα Weekend Deals της Vodafone

0

Μοναδικές προσφορές σε κινητή, σταθερή, τηλεόραση και smartphones, αποκλειστικά online και μόνο για 48 ώρες από τη Vodafone.

Τα Weekend Deals δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να απολαύσουν απεριόριστη επικοινωνία και ψυχαγωγία σε ασυναγώνιστες τιμές.

Για το Σαββατοκύριακο, 27 και 28 Μαΐου, όλοι μπορούν να αποκτήσουν το πρόγραμμα συμβολαίου κινητής Vodafone RED Unlimited.

Ένα πρόγραμμα ιδανικό για το καλοκαίρι και τις διακοπές.

Προσφέρει απεριόριστα data για χρήση σε Ελλάδα και Ε.Ε, απεριόριστη ομιλία προς όλη την Ε.Ε. και απεριόριστα SMS προς εθνικά δίκτυα, μόνο με 25,2€/ μήνα.

Όσοι το συνδυάσουν με πρόγραμμα σταθερής Vodafone μπορούν να το αποκτήσουν μόνο με 22,7€/ μήνα.

Ταυτόχρονα μπορούν να λάβουν δωρεάν μια φορητή συσκευή 4G internet αξίας 40€ με ενσωματωμένη κάρτα sim, για να μοιράζονται τα απεριόριστα data του προγράμματος σε όλες τις συσκευές τους.

Αυτό το Σαββατοκύριακο όλοι μπορούν να αποκτήσουν το πρόγραμμα σταθερής Fiber 50 με ταχύτητα Internet 50Mbps και απεριόριστη ομιλία από το σταθερό προς εθνικά σταθερά και 360’ κινητά μόνο με 20€/μήνα.

Σε συνδυασμό με πρόγραμμα κινητής Vodafone η τιμή διαμορφώνεται σε 18,5€/μήνα.

Οι λάτρεις του τηλεοπτικού περιεχομένου μπορούν να απολαύσουν ατελείωτο streaming με το Vodafone TV, την πλατφόρμα που παρέχει, μεταξύ άλλων, πρόσβαση σε έναν πλούσιο κατάλογο ταινιών και σειρών, σε περισσότερα από 25 κανάλια αλλά και στις διεθνείς υπηρεσίες περιεχομένου Netflix, Amazon Prime Video και YouTube.

Και γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο, όλοι μπορούν να αποκτήσουν το Vodafone TV, το σπίτι της HBO στην Ελλάδα.

Τη μοναδική υπηρεσία στη χώρα που ενσωματώνει την εφαρμογή Disney+ στα πακέτα της, μόνο με 9,90€ και δώρο τα 2 πρώτα πάγια, ανεξαρτήτως δικτύου σταθερής.

Τα Weekend Deals αυτής της εβδομάδας περιλαμβάνουν και το iPhone 12 256GB σε μπλε χρώμα μόνο με 769€.

Διαθέτει επεξεργαστή A14 Bionic, σύστημα διπλής κάμερας για απίστευτες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και οθόνη Super Retina XDR 6,1” και 5,4” αντίστοιχα, για εξαιρετικές εικόνες με ζωντανές λεπτομέρειες.

Οι αγορές των συσκευών είναι διαθέσιμες και με την υπηρεσία Vodafone Flex επιλέγοντας τον αριθμό άτοκων δόσεων που εξυπηρετεί καλύτερα με ή χωρίς κάρτα.

Tα Weekend Deals θα είναι διαθέσιμα από την Παρασκευή 26/5 στις 21:00 στο  www.vodafone.gr/weekend-deals.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.