ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ήταν η στιγμή που ψάχναμε να βρούμε τη φράση εκείνη που θα χωρούσε όλα όσα ονειρευτήκαμε. Που θα αντιπροσώπευε τις σκέψεις μας, τα όνειρά μας!

Θέλαμε απλά να χωρέσουν όλα σε μία φράση! Και κάπως έτσι , «η Ελλάδα σε κίνηση» πήρε σάρκα και οστά.

Το moveo.gr γεννήθηκε και μαζί με αυτό γεννήθηκαν και οι προσδοκίες μας για την Ελλάδα που θέλουμε!

moveo.gr: «Η Ελλάδα σε κίνηση… »

Μέσα σε μία δύσκολη συγκυρία αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε αυτό που άλλοι δεν τόλμησαν…Την προσπάθεια να αναδείξουμε πως η Ελλάδα μας υπάρχει και μέσα από τις δυσκολίες μπορεί να αποκτήσει ξανά τη χαμένη της αίγλη!

Το moveo.gr είναι το ηλεκτρονικό μας περιοδικό που φιλοδοξεί να κατακτήσει τις καρδιές σας. Να αναδείξει τις αξίες και τις ικανότητες μιας Ελλάδας που συνεχώς κινείται, που ζει μέσα από τις υποδομές της, τον τουρισμό της, τις επιχειρήσεις της… Που ζει μέσα από τους ανθρώπους της…

Από αυτούς οι οποίοι δίνουν τη μάχη να την κάνουν καλύτερη, από τα απλά και καθημερινά μέχρι τα μεγάλα και σπουδαία…

Μέσα από τα άρθρα του moveo.gr θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε όσα δεν γνωρίζατε για τα έργα υποδομών, για τις δημόσιες συγκοινωνίες, για τα νησιά μας, για τις αεροπορικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό, για τις τηλεπικοινωνίες, για τις εταιρείες courier αλλά και τόσα άλλα…

«Η Ελλάδα σε κίνηση» γιατί διαρκώς αλλάζει, μεγαλώνει, ψηφιοποιείται!

Μέσα από τα μάτια του moveo.gr, θα μάθετε όσα μέχρι σήμερα δεν γνωρίζατε… Συνεντεύξεις, αποκλειστικές ειδήσεις και όλες οι εξελίξεις γύρω από την Ελλάδα που μπορεί και που «συνεχώς κινείται…» Stay tuned….

Η ομάδα του moveo.gr