Ο Δήμος Εορδαίας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2023

0

Ο Δήμος Εορδαίας για τη διοργάνωση με θέμα «Εξοικονόμηση ενέργειας» καλεί τον κόσμο να στείλει ολοκληρωμένες προτάσεις και ιδέες.

Ο Δήμος Εορδαίας στο πλαίσιο σχεδιασμού προγράμματος για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2023, καλεί μαθητές-εκπαιδευτικούς-σχολικές μονάδες α’/βάθμιας και β΄/βάθμιας, Φορείς, Συλλόγους και κάθε ενδιαφερόμενο, να συμμετέχουν στην φετινή διοργάνωση με θέμα «Εξοικονόμηση ενέργειας» και σύνθημα «Save Energy» αποστέλλοντας ολοκληρωμένες προτάσεις και ιδέες.

Η εμβληματική εκστρατεία ευαισθητοποίησης της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

Το ετήσιο θέμα «Εξοικονόμηση ενέργειας» έχει στόχο την ενθάρρυνση αλλαγής συμπεριφοράς προς όφελος της ενεργητικής κινητικότητας των δημόσιων μεταφορών και άλλων καθαρών, έξυπνων λύσεων μεταφορών, οργανώνοντας δραστηριότητες και εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης με τοπικούς ενδιαφερόμενους φορείς.

Σκοπός της δράσης να προβληθούν τα χαρακτηριστικά της κοινωνικής βιωσιμότητας, αποδίδοντας την ποιότητα που πρέπει να έχει ο δημόσιος χώρος ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των χρηστών.

Οι προτάσεις φορέων και συλλόγων να σταλούν έως τις 25 Αυγούστου και τα σχολεία της α/βαθμιας και β/βαθμιας εκπαίδευσης έως τις 5 Σεπτεμβρίου στο email: pdirchalidou@ptolemaida.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.