ΟΣΥ: Επιπλέον μέτρα λόγω καύσωνα

0

Επιπλέον μέτρα προστασίας των εργαζομένων της ανακοίνωσε η Ο.ΣΥ. για την Παρασκευή και το Σάββατο, 14 & 15 Ιουλίου, λόγω καύσωνα.

Η Διοίκηση της Ο.ΣΥ. ακολουθεί τις κυβερνητικές εγκυκλίους για την προστασία εργαζομένων λόγω των υψηλών θερμοκρασιών κυρίως την Παρασκευή 14  και το Σάββατο 15 Ιουλίου.

Ανακοίνωσε επιπλέον μέτρα προστασίας.

Ως προς την προφύλαξη των οδηγών των οχημάτων του Στόλου της Εταιρείας, αύριο και μεθαύριο σε όλα τα Αμαξοστάσια, θα παρέχονται εμφιαλωμένα μπουκάλια με νερό στο σύνολο του προσωπικού και στους οδηγούς. Παράλληλα, σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και του Πειραιά (Πανεπιστήμιο-Ρήγα Φεραίου, Χαυτεία, Συγγρού-Φιξ, πλ. Καραϊσκάκη) συνεργεία της Ο.ΣΥ. Α.Ε. θα μοιράζουν νερό και χυμούς στους οδηγούς των διερχομένων οχημάτων των γραμμών του ΟΑΣΑ.

Ως προς τους υπόλοιπους υπαλλήλους της Εταιρείας, υπάρχει το δικαίωμα της τηλε-εργασίας  και η δυνατότητα ευέλικτης προσέλευσης ανάλογα με τη θέση εργασίας τους.

Για τις ευπαθείς ομάδες του προσωπικού ισχύουν όσα αναφέρονται στην εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας.

Τέλος κατά πάγια εντολή, ανεξάρτητα από τον καύσωνα, τα οχήματα της Ο. ΣΥ. Α.Ε. κυκλοφορούν με air-condition σε πλήρη λειτουργία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.