Ξεκινούν τα δρομολόγια του Προαστιακού στο τμήμα Κιάτο – Αίγιο

4

Σύμφωνα με πληροφορίες του moveo.gr, από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να επαναλειτουργήσουν και τα δρομολόγια στο τμήμα Κιάτο – Αίγιο.

Από την επόμενη εβδομάδα θα εκκινήσουν τα δρομολόγια και στη διαδρομή από το Κιάτο έως το Αίγιο, μετά από συνεργασία του ΟΣΕ με τη HellenicTrain.

Να θυμίσουμε πως τα δρομολόγια στο εν λόγω τμήμα εκτελούνταν πριν από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η εργολαβία για την ηλεκτροκίνηση της γραμμής από το Κιάτο έως τη Ροδοδάφνη από την κοινοπραξία ΤΕΡΝΑ – ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
4 Σχόλια
 1. Τάσος Παπαδόπουλος λέει

  Θα θέλαμε να μάθουμε από ΟΣΕ / Hellenic train, το λόγο που δεν έχουν επανέφερει τη γραμμή Κιάτο Πειραιάς όπως ήταν.. Για αδιευκρινίστο λόγο τερματιζει στο Σταθμό Λαρίσης, και οι επιβάτες υποχρεουνται να περιμένουν πλέον των 30 λεπτών για να μετεπιβιβαστουν σε άλλη αμαξοστοιχία με προορισμό τον Πειραιά.

  1. Ρεγγίνα Σαβούρδου λέει

   Η ενημέρωση που εχω είναι πως το πρόγραμμα των δρομολογίων του παρελθόντος δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην παρούσα φάση, καθώς είναι θέμα κυκλώματος των τρένων σε σχέση με τη διάρκεια των δρομολογίων, λόγω της μείωσης της ταχύτητας.

 2. Νίκος λέει

  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΌΓΙΑ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΌΠΩΣ ΗΤΑΝ. ΑΠΟ. . ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΑΤΟ. .. ΜΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ ΜΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΌ. ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΛΙ
  ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΜΈΓΑΡΑ ΜΕ ΤΑ
  ΛΕΩΦΟΡΕΊΑ. ;….ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΠΟΛΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΊΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΛΊΤΣΕΣ

  1. Ρεγγίνα Σαβούρδου λέει

   Για λόγους ασφάλειας οι συρμοί πραγματοποιούν μειωμένο πρόγραμμα δρομολογίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.