Νέο μέλος του ΤΑΙΠΕΔ η νομικός Γιώτα Κρεμμυδά

0

Στο ΤΑΙΠΕΔ εντάχθηκε η δικηγόρος Γιώτα Κρεμμυδά. Πήρε τη θέση της Θάλειας Εμίρη και θα τελεί χρέη Μη Εκτελεστικού Μέλους του ΔΣ και μέλους της Επιτροπής Ελέγχου, όπως ανακοίνωσε το Υπερταμείο.

Ως Μη Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ και μέλος της Επιτροπής Ελέγχου διορίστηκε η Γιώτα Κρεμμυδά. Η νομικός, κα Κρεμμυδά, διαθέτει πολυετή διεθνή εμπειρία ως νομικός σύμβουλος, σε εκτελεστικό επίπεδο, σε θεσμικούς, κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς.

Παρείχε συμβουλευτικές υπηρεσίες στη διαχείριση και χρηματοδότηση έργων, σε διαγωνισμούς του Δημοσίου, σε διαπραγματεύσεις συμβάσεων, σε συγχωνεύσεις και εξαγορές.

Η κα Κρεμμυδά έχοντας διατελέσει σε διευθυντικές θέσεις, έχει αποκτήσει τεχνογνωσία διεθνούς επιπέδου. ‘

Εχει εξειδίκευση στο Δίκαιο του Ανταγωνισμού, καθώς και σε ζητήματα διασυνοριακών επιχειρήσεων. Κατέχει τη θέση Director & Associate General Counsel WW Channel & Ecosystems στη Hewlett-Packard Enterprise.

Είναι κάτοχος Bachelor Laws (LL.B) από τη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (1990) και κάτοχος Master (DEA) Law of International and European Community Financial Relations, από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Paris X – Nanterre (1993).

Είναι μέλος της Επιτροπής IPR του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και έχει διακριθεί στην Legal 500 Powerlist. Ο διορισμός της κας Κρεμμυδά γίνεται σε αντικατάσταση της κας Θάλειας Εμίρη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.