Νέα ψηφιακή έκδοση iGreece για την κρουαζιέρα στην Ελλάδα

0

Η ψηφιακή έκδοση του iGreece Σεπτεμβρίου, μια προσπάθεια του ΗΑΤΤΑ και της FedHATTA, έχει θέμα την Κρουαζιέρα.

Πιστοί στο ραντεβού τους με τους travel agents και tour operators των διεθνών τουριστικών αγορών, ο ΗΑΤΤΑ και η FedHATTA, μέσα από τις ψηφιακές εκδόσεις των περιοδικών iGreece που προβάλλουν το τουριστικό προϊόν της Ελλάδας, εξέδωσαν το τεύχος Σεπτεμβρίου με θέμα την Κρουαζιέρα.

Στις σελίδες του περιοδικού, που εκδίδεται από τον ΗΑΤΤΑ, αναρτάται στο διαδίκτυο αλλά και αποστέλλεται στους τουριστικούς πράκτορες σε όλο τον κόσμο.

Προσφέρει πληροφόρηση για όλα τα νεότερα προγράμματα των εταιρειών κρουαζιέρας που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, την δυναμική αυτού του τομέα του τουρισμού μας καθώς και δελτία στατιστικής και αναλύσεις.

«Η Ομοσπονδία αξιοποιεί το παγκόσμιο δίκτυο διασυνδέσεών της, με τις Ενώσεις, τους Συνδέσμους και τις Ομοσπονδίες του εξωτερικού με τους οποίους είναι συνδεδεμένη, με σκοπό οι κοινές προσπάθειες που δημιουργουνται και παραγονται σε κάθε χωρα, να υλοποιούνται με τη δυναμική του κάθε φορέα. Άλλωστε, σε κάθε σύμφωνο συνεργασίας της Ομοσπονδίας – με τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Νότια Αμερική, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ινδία, το Ισραήλ, την Νότια Κορέα, τη Νότια Αφρική και τις Ευρωπαϊκές χώρες – κεντρικό μέλημα είναι οι δράσεις της, προς όφελος του Ελληνικού τουρισμού, να βρίσκουν άμεση ανταπόκριση από τις μεγάλες τουριστικές αγορές του εξωτερικού», δήλωσε ο πρόεδρος της FedHATTA, Λύσανδρος Τσιλίδης.

«Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα τόσο στην αισθητική όσο και στην ορθή πληροφόρηση, γιατί πρώτο μας μέλημα είναι η άμεση επικοινωνία με τους συναδέλφους μας, tour operators και travel agents του εξωτερικού, με έναν τρόπο που να άπτεται του ενδιαφέροντός τους. Γνωρίζουμε ότι η δυναμική της κρουαζιέρας στην Ελλάδα είναι μεγάλη, κάνοντας το καλύτερο δυνατό να την παρουσιάσουμε με τρόπο άρτιο και ουσιαστικό. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, και κάθε μέσο που διαθέτουμε χρησιμοποιείται για να τονώσει τον τουρισμό μας», σημείωσε ο Πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ, Νικόλας Κελαϊδίτης.

Να σημειωθεί ότι ο Νικόλας Κελαϊδίτης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας με την παράταξη «Αθήνα Ψηλά», έχει ήδη εισηγηθεί την δημιουργία επιτροπής για την τουριστική ενίσχυση της πρωτεύουσας, και τα ψηφιακά τεύχη του iGreece θα είναι ένας μοχλός πληροφόρησης προς αυτή την κατεύθυνση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.