Μπόνους στους εργαζόμενους της ΛΑΜΨΑ

0

Η ΛΑΜΨΑ θα μοιράσει 1,3 εκατ.€ και το 2023 στους εργαζόμενους των ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία, King George και Athens Capital.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε προχωρά σε έκτακτη χρηματική επιβράβευση ύψους 1,3 εκατομμυρίων ευρώ συνολικού κόστους για την επιχείρηση.

Το ποσό θα καταβληθεί σε όλους τους εργαζόμενους των Ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία, King George και Athens Capital.

Ο βασικός μέτοχος της εταιρείας και η Διοίκηση της ΛΑΜΨΑ ανακοίνωσε τη χορηγία πρόσθετης καθαρής μετά από φόρους και κρατήσεις αμοιβής ύψους 1.000€ για όλους τους εργαζόμενους των τριών κεντρικών ξενοδοχείων της Αθήνας ανεξαιρέτως.

Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα και ταυτόχρονα επιβραβεύει τις αδιάλειπτες προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά και υπό την πίεση της υψηλής τουριστικής περιόδου προκειμένου να διασφαλίσουν την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών φιλοξενίας και επαγγελματισμού.

Για τη ΛΑΜΨΑ Α.Ε ο έπαινος και η αναγνώριση του προσωπικού αποτελούν σταθερές αξίες του τρόπου λειτουργίας της.

Η χάραξη κοινής πορείας και η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους υπαλλήλους της είναι από τα θεμελιώδη στοιχεία που τη διατηρούν στην κορυφή του τουριστικού κλάδου.

Μάλιστα, για δεύτερη χρονιά συγκαταλέγεται μεταξύ των δέκα πλέον ελκυστικών εργοδοτών της Ελλάδας βάσει των στοιχείων της πρόσφατης έρευνας Employer Brand της Randstad.

Οι δεσμοί αυτοί είναι η κινητήριος δύναμη για μελλοντικές επιτυχίες και διακρίσεις τόσο για την εταιρεία όσο και για τους ίδιους τους εργαζόμενους που ξεχωρίζουν για τις δεξιότητές τους και τα επιτεύγματα τους σε τοπικό και διεθνές επίπεδο συνεισφέροντας στο όραμά της εταιρείας και προάγοντας την ελληνική φιλοξενία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.