Με λεωφορεία τα δρομολόγια του Προαστιακού Πάτρας

0

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train, λόγω εργασιών επιδομής στον Προαστιακό Πάτρας, οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται με λεωφορεία.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της Hellenic Train.

Με σκοπό την αξιόπιστη και με ασφάλεια λειτουργία του Προαστιακού στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, οι αρμόδιοι φορείς υλοποιούν μία σειρά έργων και συγκεκριμένα: 

  • Την Δευτέρα 19 και Τρίτη 20 Ιουνίου θα εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης της επιδομής και του οδοστρώματος στην περιοχή της οδού Νόρμαν. 
  • Εντός των προσεχών ημερών θα ολοκληρωθεί ελαφρά κατασκευή που θα εξασφαλίσει ένα αποδεκτό περιβάλλον εργασίας του προσωπικού συντήρησης του Τροχαίου Υλικού. 
  • Έχουν ξεκινήσει οι ενέργειες με σκοπό την καθαίρεση του Μηχανοστασίου στο αμαξοστάσιο του Αγίου Διονυσίου. Εν συνεχεία κατασκευή ενός σύγχρονου κτιρίου που θα εξασφαλίσει σε μακροχρόνια βάση την απρόσκοπτη συντήρηση του Τροχαίου Υλικού που εξυπηρετεί τον προαστιακό της ευρύτερης περιοχής της Αχαϊκής πρωτεύουσας. 
  • Εντός της εβδομάδας θα ολοκληρωθεί η καταγραφή των γεωμετρικών χαρακτηριστικών της επιδομής με σκοπό των εντοπισμό της διαλειτουργικότητας της γραμμής και των τροχών των τρένων με σκοπό την βελτιστοποίηση της απόδοσης του τροχαίου υλικού. 

Μέχρι την ολοκλήρωση των απαραίτητων εργασιών συντήρησης του προαστιακού δικτύου, η ΗΤ με σκοπό την όσον το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα δρομολογεί λεωφορεία. 

Οι σιδηροδρομικοί φορείς με σεβασμό στο επιβατικό κοινό τους, εργάζονται για την εξυπηρέτησή του αλλά και για την ανάπτυξη του τρένου στην χώρα μας.  

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.