Λεωφορεία δρομολογεί η Hellenic Train σε ορισμένες διαδρομές

0

Λεωφορειακές γραμμές, σε ορισμένες διαδρομές, θα δρομολογήσει η Hellenic Train, τις οποίες αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στη ημέρα.

Τα λεωφορεία θα προστεθούν από αύριο Τετάρτη, 15 Μαρτίου, και θα λειτουργήσουν μέχρι και τη στιγμή που θα αποκατασταθεί η σιδηροδρομική κυκλοφορία.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι συσκέψεις και οι συζητήσεις αναφορικά με την ασφαλή επανεκκίνηση του σιδηρόδρομου.

Για τον λόγο αυτό, χθες, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης πραγματοποίησε συνάντηση, για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, με τους εργαζόμενους στον σιδηρόδρομο.

Βασικό μέλημα είναι η ασφαλής επαναλειτουργία του δικτύου.

Οι σιδηροδρομικοί σε δηλώσεις τους αμέσως μετά τη συνάντηση ανέφεραν πως ενημέρωσαν τον Υπουργό για τις χρόνιες παθογένειες στον σιδηρόδρομο.

Πρόθεση της κυβέρνησης όπως έχει αναφέρει ο ίδιος ο Υπουργός και στη συνέντευξη τύπου, είναι η επαναλειτουργία του μέσου με ασφάλεια.

Για τον λόγο αυτό αναμένονται και οι σχετικές ανακοινώσεις με τις οποίες θα ορίζεται το πλαίσιο επαναλειτουργίας του σιδηρόδρομου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στον σχεδιασμό προτάσσεται η λειτουργία των εμπορευματικών αμαξοστοιχιών, του προαστιακού και το υπεραστικό δίκτυο να ακολουθεί! Νωρίτερα, μάλλον, από το τέλος του μήνα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.