«Λίφτινγκ» στο λεωφορείο της Πολιτιστικής Γραμμής του ΟΑΣΘ

0

Το λεωφορείο της Πολιτιστικής Γραμμής του ΟΑΣΘ φρεσκαρίστηκε και υποδέχεται ανανεωμένο τους επιβάτες, Έλληνες αλλά και ξένους.

Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση της εξωτερικής επικάλυψης στο λεωφορείο της Πολιτιστικής Γραμμής του ΟΑΣΘ.

Πρόκειται για ένα λεωφορείο με ιδιαίτερο εικαστικό σχέδιο, το οποίο μετατρέπει τη διαδρομή σε ξεχωριστή κι ιδιαίτερη.

«Η Πολιτιστική Γραμμή του ΟΑΣΘ, λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2009 και είναι μία από τις πλέον δημοφιλείς λεωφορειακές γραμμές του Οργανισμού.

Δώσαμε στην γραμμή αυτή τον αριθμό 50, καθώς σε 50 λεπτά της ώρας οι επιβάτες της μπορούν να περιηγηθούν στα σημαντικότερα μνημεία της Θεσσαλονίκης», σημειώνει ο Διευθυντής Διοίκησης ΟΑΣΘ Δημήτρης Παπαγιάννης.

Την Πολιτιστική Γραμμή έχουν χρησιμοποιήσει και συνεχίζουν να χρησιμοποιούν χιλιάδες επιβάτες, από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Το «φρεσκάρισμα» ήταν επιβεβλημένο τονίζουν στον Οργανισμό.

Η διαδρομή αρχίζει από τον Λευκό Πύργο, περνά από τα δύο Μουσεία, Αρχαιολογικού και Βυζαντινού Πολιτισμού, συνεχίζει προς τα Ανάκτορα του Γαλέριου και την Αγία Σοφία, την Αριστοτέλους, το Διοικητήριο, την Άνω Πόλη.

Γίνεται περιγραφή των μνημείων και των σημείων ενδιαφέροντος στα ελληνικά και τα αγγλικά, ενώ στο λεωφορείο βρίσκεται και συνοδός, ο οποίος δίνει πρόσθετες πληροφορίες στους επιβάτες.

Η Πολιτιστική Γραμμή λειτουργεί καθημερινά.

Το πρώτο δρομολόγιο, τη χειμερινή περίοδο, αναχωρεί στις 9.30 το πρωί.

Τα επόμενα δρομολόγια εκτελούνται στις 10.30, 11.30, 12.30, 2.00, 3.00 και το τελευταίο δρομολόγιο αναχωρεί στις 4.

Το κόστος του εισιτηρίου είναι 1,80 ευρώ το κανονικό και 0,90 το μειωμένο, ενώ ισχύουν κανονικά οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.