Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κόμβο Γαζίου στο ρεύμα κυκλοφορίας Ηράκλειο – Ρέθυμνο

0

Κλειστός θα παραμείνει ο κόμβος Γαζίου λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης από τη Δευτέρα, 19/06/2023 μέχρι τις 21.00 το βράδυ της Τετάρτης.

Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 19/06/2023 μέχρι τις 21.00 της Τετάρτης 21/06/2023 ο κόμβος Γαζίου στο ρεύμα κυκλοφορίας από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο θα παραμείνει κλειστός λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Έχει αποκλειστεί η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του ΒΟΑΚ από τον κόμβο Γαζίου έως τον κόμβο Λινοπεραμάτων, και η κίνηση των οχημάτων γίνεται μέσω της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας.

Ρύθμιση κυκλοφορίας οχημάτων επί του ΒΟΑΚ.

Όσα οχήματα κινούνται επί του ΒΟΑΚ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ρέθυμνο, και επιθυμούν να κατευθυνθούν προς τις περιοχές «Γάζι» – «Αμμουδάρα» – «Τύλισσο» – «Κρουσώνα», θα μπορούν να το κάνουν μέσω του κόμβου «Γιόφυρο» ή μέσω του κόμβου «Λινοπεράματα».

Ρύθμιση κυκλοφορίας οχημάτων επί του Κόμβου Γαζίου.

Όσα οχήματα επιθυμούν να μπουν στο ΒΟΑΚ με κατεύθυνση προς Ρέθυμνο θα εκτρέπονται με κατάλληλες πινακίδες προς τον Κόμβο «Λινοπεράματα».

Για τα οχήματα που επιθυμούν να μπουν στον ΒΟΑΚ με κατεύθυνση προς Ηράκλειο, ο κόμβος Γαζίου θα παραμείνει ανοικτός καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών.

Οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη εργοταξιακή σήμανση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.