Καινοτόμες λύσεις για τις ΜμΕ από το Vodafone Business

0

Το Vodafone Business παρουσιάζει τέσσερις καινοτόμες λύσεις για όλες τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Έξυπνες πρακτικές που προστατεύουν τις επιχειρήσεις από κακόβουλες ενέργειες, απλοποιούν τις καθημερινές δραστηριότητες και μειώνουν τo λειτουργικό κόστος για όλες τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, παρουσιάζει το Vodafone Business.

Με τα ψηφιακά εργαλεία Trend Micro, Epsilon Smart, Vodafone Business Tag & Track και  την υπηρεσία Σταθερής και Internet Vodafone One Net Start οι επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να εκσυγχρονίσουν τις λειτουργίες τους με ασφάλεια και χαμηλό κόστος, εξοικονομώντας πόρους και σχεδιάζοντας το αύριο με σύμμαχό τους την τεχνολογία.   

Τα ψηφιακά εργαλεία που θα εκσυγχρονίσουν τις ΜμΕ.

Η υπηρεσία Trend Micro επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προστατεύουν τις εταιρικές συσκευές και τα εταιρικά τους δεδομένα από κυβερνοαπειλές, κακόβουλες ενέργειες & λογισμικά(malware). Παρέχει άμεση ενημέρωση και δυνατότητα διαχείρισης μέσα από μια ενοποιημένη, κεντρική πλατφόρμα. Προσφέρει πλήρη προστασία για τους χρήστες και τα τερματικά σημεία, ανά πάσα στιγμή.

Η σύγχρονη εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης και μηχανογράφησης Epsilon Smart είναι κατάλληλη για ΜμΕ και ελεύθερους επαγγελματίες. Μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον προσφέρει συγχρονισμένη επικοινωνία με την πλατφόρμα myData της ΑΑΔΕ, έκδοση παραστατικών χωρίς φορολογικό μηχανισμό, παρακολούθηση αποθήκης και εσόδων-εξόδων, απεικόνιση της χρηματοοικονομικής κατάστασης και απευθείας online σύνδεση με τον λογιστή χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.

Με την υπηρεσία Vodafone Business Tag & Track οι επιχειρήσεις έχουν τον πλήρη έλεγχο των στοιχείων τους. Η υπηρεσία προσφέρει: αυτόματη ανανέωση τοποθεσίας, εμφάνιση των αντικειμένων στο χάρτη, ορισμό γεωφράκτη, ειδοποίηση όταν το αντικείμενο περάσει τα προκαθορισμένα όρια και εντοπισμό σε περισσότερες από 100 χώρες.

Το Vodafone One Net Start προσφέρει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις Σταθερής Τηλεφωνίας και Internet. Συνδυάζει υψηλές ταχύτητες και τη δυνατότητα σύνδεσης με το δίκτυο Κινητής Τηλεφωνίας. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζει την αδιάληπτη λειτουργία της επιχείρησης. Με δυνατότητα ταχύτητας Internet έως 1Gbps καθώς και την υπηρεσία 4G BackUp η επιχείρησή είναι πάντα συνδεδεμένη στο διαδίκτυο. Εξασφαλίζεται μεγαλύτερη ευελιξία, η επιχείρηση αυξάνει την αποδοτικότητα της και μειώνει τα κόστη της.

Οι νέες υπηρεσίες του Vodafone Business συμβάλλουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό οργανισμών και επιχειρήσεων. Προσφέρουν ευελιξία, αύξηση της παραγωγικότητας και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.