Θεσσαλονίκη: Επικίνδυνη γέφυρα πάνω από σταθμό

πηγή: ertnews
0

Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες για επικίνδυνη γέφυρα που περνά πάνω από σταθμό του ΟΣΕ: «Θα θρηνήσουμε θύματα».

 

Σοβαρά ερωτήματα θέτουν εργαζόμενοι της Hellenic Train για γέφυρα της εσωτερικής περιφερειακής στη Θεσσαλονίκη, που περνά πάνω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Διαλογής ΤΧ2.

Οι εργαζόμενοι έκαναν λόγο για “μεροκάματα του τρόμου” καθώς δεν ξέρουν αν την επόμενη φορά που αποκολληθούν κομμάτια από το σκυρόδεμα της γέφυρας, θα πέσουν πάνω σε κάποια αμαξοστοιχία ή ακόμη και πάνω στα ίδια τους τα κεφάλια την ώρα που θα εκτελούν κάποια εργασία.

Ολόκληρα κομμάτια από το σκυρόδεμα της κατασκευής έχουν υποχωρήσει με τον οπλισμό να οξειδώνεται εκτεθειμένος όλο και περισσότερο, μέρα με τη μέρα.

Ο Νίκος Κιουτσούκης, εργαζόμενος της Hellenic Train και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ), δήλωσε στην ΕΡΤ3 ότι “αν δεν αποκατασταθούν γρήγορα αυτές οι φθορές θα θρηνήσουμε θύματα”.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Πάρις Μπίλιας δήλωσε στην ΕΡΤ3 ότι τα προβλήματα στη γέφυρα είναι εμφανή αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα στατικότητας καθώς η γέφυρα ελέγχεται τακτικά ενώ πρόσθεσε ότι έχουν προγραμματιστεί τα έργα αποκατάστασης.

Πηγή:ertnews.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.