Θεσσαλία: στο επίκεντρο ο τουρισμός

0

Ο τουρισμός το στοίχημα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Τις επόμενες ημέρες θα συμμετάσχει σε τέσσερις τουριστικές εκθέσεις και ένα workshop.

Τη συμμετοχή της σε ένα workshop και σε τέσσερις διεθνείς εκθέσεις προετοιμάζει τις επόμενες ημέρες η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Οι δράσεις εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τουρισμός: Στο Βελιγράδι χτυπά η καρδιά της Θεσσαλίας

Την Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα συμμετέχει σε workshop στο Βελιγράδι, στο ξενοδοχείο Mona Plaza. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν προσκεκλημένοι επαγγελματίες του τουρισμού και εκπρόσωποι φορέων. Στη Σερβία έχουν προγραμματιστεί Β2Β συναντήσεις με τουριστικά γραφεία κι επαγγελματίες της περιοχής.

Σε τουριστικές εκθέσεις η Θεσσαλία

Από την Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου, ως και την Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας δίνει «το παρών» με τέσσερις αποστολές σε τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού.

Η Περιφέρεια ταξιδεύει στο Βελιγράδι, στο Μόναχο, στη Βουδαπέστη και στο Βουκουρέστι, με στοχευμένη παρουσία ώστε να προβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους προορισμούς της, που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων επισκεπτών.

Τουρισμός: Κρατά ψηλά τον πήχη

Για το τριήμερο των Αποκριών καταγράφονται υψηλές πληρότητες και αναμένεται  πλήθος επισκεπτών σε ολόκληρη την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.