Η Qatar Airways γιορτάζει την 5η επέτειο πτήσεων Ντόχα – Μύκονος

0

Από τις 30 Μαΐου 2018 μέχρι σήμερα η Qatar Airways μετέφερε περίπου 50.000 επιβάτες στη Μύκονο, μέσω του Αεροδρομίου Χαμάντ στη Ντόχα.

Η Qatar Airways ξεκίνησε τις πτήσεις για πρώτη φορά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Μυκόνου στις 30 Μαΐου 2018.

Οι πτήσεις, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, διακόπηκαν και ξεκίνησαν εκ νέου το 2021 ως μέρος ταξιδιωτικής συμφωνίας.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, η Qatar Airways έχει μεταφέρει περίπου 50.000 επιβάτες στις πτήσεις της στη Μύκονο, μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου Χαμάντ στη Ντόχα και του παγκόσμιου δικτύου της Qatar Airways με περισσότερους από 160 προορισμούς.

Η εποχική γραμμή Ντόχα-Μυκόνου εκτελείται επί του παρόντος από τα σύγχρονα Airbus A320 της Qatar Airways τέσσερις φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Η Μύκονος, ένα από τα πανέμορφα νησιά των Κυκλάδων στο Αιγαίο Πέλαγος, με τις εκπληκτικές παραλίες και τη διασκεδαστική της ατμόσφαιρα, είναι σταθερά ένας αγαπημένος προορισμός για ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα από τις χώρες του Κόλπου και την Αυστραλία.

Για τους Έλληνες ταξιδιώτες από τη Μύκονο, η Αυστραλία και η Σιγκαπούρη είναι μερικοί από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς.

Η Qatar Airways είναι γνωστή για την παροχή μια βραβευμένης ταξιδιωτικής εμπειρίας στους επιβάτες της, συμπεριλαμβανομένης της ψυχαγωγίας εν πτήσει, της γκουρμέ κουζίνας και της εκπληκτικής εξυπηρέτησης. Με το δρομολόγιο της Μυκόνου, οι επιβάτες απολαμβάνουν ένα πολυτελές ταξίδι.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε άλλη μια υπέροχη χρονιά πτήσεων μεταξύ Ντόχας και Μυκόνου.

Αυτή η υπηρεσία παρέχει στους ταξιδιώτες απρόσκοπτη σύνδεση με το δίκτυο της Qatar Airways.

Είτε ταξιδεύουν για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους, οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν μια απαράμιλλη υπηρεσία στον ουρανό», δήλωσε ο Eric Odone, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων Ευρώπης της Qatar Airways.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα την ομάδα της Qatar Airways για τη στενή συνεργασία με τη Fraport Greece όλα αυτά τα χρόνια.

Είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα καλοκαιρινά δρομολόγια εκατέρωθεν.

Μας τιμά ιδιαιτέρως αυτή η μακροχρόνια συνεργασία που αριθμεί μέχρι στιγμής 586 πτήσεις και 45.664 επιβάτες.

Ανυπομονούμε να υποδεχτούμε ακόμη περισσότερες πτήσεις και επιβάτες στο εξαιρετικό αεροδρόμιο της Μυκόνου τα επόμενα χρόνια.

Από τη μεριά μας συνεχίζουμε να έχουμε συνεργάτη την Qatar Airways και όλες τις αεροπορικές εταιρείες. Προσφέρουμε ένα πελατοκεντρικό επιχειρησιακό περιβάλλον και μια ασφαλή, αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Είμαστε προσηλωμένοι στους βασικούς μας στόχους της βιωσιμότητας, της ψηφιοποίησης, της καινοτομίας και της συνεργασίας», τόνισε ο Alexander Zinell, CEO της Fraport Greece.

Η Qatar Airways πραγματοποιεί πτήσεις σε δύο αεροδρόμια στην Ελλάδα, με τρεις καθημερινές πτήσεις στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.

Η Qatar Airways πρόσφατα απέσπασε βραβείο ως η «Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς» στα World Airline Awards 2022.

Τα βραβεία απονέμει ο διεθνής οργανισμός αξιολόγησης αεροπορικών μεταφορών Skytrax.

Η αεροπορική εταιρεία συνεχίζει να είναι συνώνυμη με την αριστεία. ‘Έχει κερδίσει το κύριο βραβείο για έβδομη φορά (2011, 2012, 2015, 2017, 2019, 2021 και 2022).

Έχει λάβει και τις ακόλουθες βραβεύσεις.

-«Καλύτερη Διακεκριμένη Θέση στον Κόσμο».

-«Καλύτερο Κάθισμα Διακεκριμένης Θέσης στον Κόσμο».

-«Καλύτερο Σαλόνι Αεροδρομίου Διακεκριμένης Θέσης στον Κόσμο».

-«Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή».

Η Qatar Airways ταξιδεύει σε περισσότερους από 160 προορισμούς παγκοσμίως, μέσω της Ντόχα και το Διεθνές Αεροδρόμιο Χαμάντ.

Το αεροδρόμιο έλαβε βραβείο για το «Καλύτερο Αεροδρόμιο του Κόσμου» το 2021 και το 2022 διαδοχικά από τη Skytrax.

Φέτος είναι στη δεύτερη θέση κι έλαβε το βραβείο «Καλύτερο αεροδρόμιο στη Μέση Ανατολή» για ένατη συνεχή φορά, καθώς και το «Καλύτερο Αεροδρόμιο για αγορές στον Κόσμο».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.