Η Costa Navarino αρωγός στη συμπεριληπτική φιλοξενία

0

Το W Costa Navarino είναι το πρώτο ξενοδοχείο παγκοσμίως που πιστοποιείται από το International LGBTQ+ Travel Association (IGLTA).

Η Costa Navarino αναλαμβάνει τη δέσμευση να εφαρμόσει τις αρχές της συμπεριληπτικής φιλοξενίας, ώστε όλοι να νιώθουν πραγματικά ευπρόσδεκτοι.

Η Costa Navarino ξεκίνησε μια διαδρομή πριν από έναν χρόνο, με σειρά ενεργειών, ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες για κατανόηση των αναγκών διαφορετικών ταξιδιωτικών κοινών και όλοι να αισθάνονται ασφάλεια και άνεση.

Το W Costa Navarino που ξεκίνησε να λειτουργεί πέρυσι, είναι το πρώτο ξενοδοχείο παγκοσμίως που πιστοποιείται από το International LGBTQ+ Travel Association (IGLTA).

Η πιστοποίηση αφορά σε πρακτικές συμπεριληπτικής φιλοξενίας που έχει υιοθετήσει.

W Costa Navarino_pier

To IGLTA Accredited™ είναι ένα νέο πρόγραμμα το οποίο διασφαλίζει ότι τα ταξιδιωτικά brands προάγουν την ισότητα και την ασφάλεια για τους LGBTQ+ ταξιδιώτες.

Για να αναγνωριστεί κάποιο brand ως IGTLA Accredited™, οι ταξιδιωτικοί οργανισμοί καθώς και τα ξενοδοχεία, πρέπει να πληρούν οκτώ αυστηρά κριτήρια, τα οποία πιστοποιούνται μέσω αξιολόγησης.

«H φιλοσοφία της Costa Navarino βασίζεται στον σεβασμό για τους επισκέπτες μας. Έχουμε δεσμευτεί όχι μόνο στο να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες τους, αλλά να τις υπερβαίνουμε», ανέφερε ο Στέφανος Θεοδωρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΕΜΕΣ.

«Αναγνωρίζοντας τη μοναδική προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου, επιδίωξή μας είναι να προβλέπουμε τις διαφορετικές ανάγκες, ώστε κάθε άνθρωπος να νιώθει άνετα στις διακοπές του. Το γεγονός ότι το W Costa Navarino είναι το πρώτο ξενοδοχείο παγκοσμίως που λαμβάνει τη διάκριση IGLTA Accredited™, αποτελεί μεγάλη τιμή και μάς δείχνει ότι βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση», κατέληξε ο κ. Θεοδωρίδης.

Στο πλαίσιο των δράσεων είναι η συνεργασία με οργανισμούς όπως το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, η HospitableMe και το IGLTA, για τη διεξαγωγή ερευνών και την κατανόηση των αναγκών διαφορετικών ομάδων και πώς μπορεί ο τουριστικός κλάδος να ανταποκριθεί σε αυτές.

W Costa Navarino

Στην Costa Navarino εφαρμόστηκε πλήθος πρακτικών, ώστε να αναγνωρίζονται οι προτιμήσεις των επισκεπτών σύμφωνα με την κουλτούρα τους, τη φυλετική ταυτότητα, τη θρησκεία, ή σύμφωνα με τις δυσκολίες όρασης, ακοής, κινητικότητας που μπορεί να αντιμετωπίζουν ή να βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, κ.ά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.