Η Υφυπουργός Μεταφορών στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου

0

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Το αεροδρόμιο της Ζακύνθου αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα επιτυχημένης συνεργασίας ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.

Το αεροδρόμιο Ζακύνθου «Διονύσιος Σολωμός» επισκέφθηκε η Υφυπουργός Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί μετά την ανακαίνιση κι επέκταση των υποδομών του αερολιμένα και είχε συνεργασία με υπηρεσιακούς παράγοντες.

«Το αεροδρόμιο Ζακύνθου, με τις νέες υποδομές που έχουν τεθεί πλήρως στην υπηρεσία των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού από τις αρχές του 2021, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα επιτυχημένης συνεργασίας ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Δεν είναι τυχαίο ότι συμβαδίζει με τη θεαματική αύξηση της τουριστικής κίνησης που παρατηρείται σε όλη τη χώρα, καταρρίπτοντας αλλεπάλληλα ρεκόρ επιβατικής κίνησης.

Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη υλοποιεί ήδη στα Ιόνια Νησιά ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα 260 έργων ύψους άνω των 1,3 δισ. ευρώ και πρόσθετων παρεμβάσεων 500 εκατ. ευρώ, σημαντικό μέρος των οποίων αφορά στη Ζάκυνθο.

Παράλληλα, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τις τοπικές αρχές, εργαζόμαστε για την επίλυση ζητημάτων στρατηγικής σημασίας, τα οποία θα φέρουν το νησί σε μια νέα εποχή», τόνισε η κυρία Αλεξοπούλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.