Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας «γιορτάζει» τον τουρισμό

0

Στην τουριστική έκθεση «Vacantiebeurs», που πραγματοποιήθηκε στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το σταντ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το ενδιαφέρον των Ολλανδών επισκεπτών επικεντρώθηκε σε δραστηριότητες στη φύση, τη γαστρονομία, την ιστορία, τον πολιτισμό και τη θάλασσα σε εκτός υψηλής περιόδου εποχή και σε μη τουριστικούς προορισμούς.

 Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αλέξανδρος Θάνος, σημείωσε ότι «η συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε εκθέσεις στις χώρες της Βόρειας Ευρώπης δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσουμε το πολυδιάστατο προϊόν του τόπου μας σε μία ώριμη αγορά, όπως είναι η ολλανδική, που ενδιαφέρεται για την περιοχή. Μια αγορά που ζητά ανεξερεύνητους προορισμούς, όπου μπορεί να συνδυάσει πολλές δραστηριότητες, οι οποίες καλύπτουν τα ενδιαφέροντά τους. Στοχεύουμε έτσι στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου αλλά και στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας της περιοχής μας».

Στο πλαίσιο της έκθεσης τα στελέχη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησαν b2b συναντήσεις με δημοσιογράφους και επαγγελματίες του τουρισμού με αυξημένο ενδιαφέρον για το φυσικό πλούτο της περιοχής. Παράλληλα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο έγινε παρουσίαση των ποικίλων δραστηριοτήτων που έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει ο κάθε επισκέπτης της κεντρικής Μακεδονίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.