Δεύτερο boutique ξενοδοχείo στη Σύρο από τα Aria Hotels

0

Τα Aria Hotels ανακοινώνουν το ξεκίνημα μιας στρατηγικής επέκτασης στο νησί της Σύρου, με την προσθήκη του Pafsilipon Suites.

Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων, απαντούν στην αυξημένη τουριστική ζήτηση στη Σύρο.

Παρουσιάζουν μια δεύτερη πρόταση διαμονής, το Pafsilipon Suites.

Το boutique ξενοδοχείο με τη μοναδική θέα, που βρίσκεται στο ακρωτήρι της περιοχής Βαπόρια, επεκτείνεται με ολοκαίνουριες σουίτες.

Στόχος είναι να φιλοξενήσει ακόμη περισσότερους επισκέπτες σε μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της πρωτεύουσας των Κυκλάδων.

Το Pafsilipon Suites, που οφείλει το όνομά του στην αρχαία ελληνική λέξη παυσίλυπος (παύω + λύπη), βρίσκεται στην πιο αριστοκρατική συνοικία του ανατολικού τμήματος της Ερμούπολης.

Διαθέτει ήδη 2 σουίτες, τη la Seniora Suite και την el Angel Suite, και προσθέτει άλλες 5 ολοκαίνουργιες σουίτες με πανοραμική θέα στο Αιγαίο πέλαγος.

Ο κήπος, που περιβάλλει τις σουίτες, αποτελεί έναν από τους μοναδικούς κήπους της Ερμούπολης και περιλαμβάνει sundeck με υδάτινα στοιχεία, καθώς και jacuzzi για μονάδες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Οι 7 ευρύχωρες σουίτες διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα με θέα στη θάλασσα και αποτελούν ιδανική επιλογή τόσο για ζευγάρια όσο και για οικογένειες.

Μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 4 άτομα, προσφέροντας ιδιωτικότητα και άμεση πρόσβαση στη θάλασσα.

Στις σουίτες «κυριαρχεί» η διακριτική παρουσία των γήινων χρωμάτων. Τα χρώματα, σε συνδυασμό με την προσεκτικά σχεδιασμένη, μοντέρνα διαρρύθμιση, συνθέτουν ένα περιβάλλον άνεσης και οικειότητας στον επισκέπτη.

Πρεσβεύοντας την αυθεντική ελληνική φιλοξενία, τα Aria Hotels στοχεύουν στη στρατηγική ενίσχυση του χαρτοφυλακίου τους, ώστε να προσελκύουν σύγχρονους ταξιδιώτες και να απαντούν αποτελεσματικά στις ανάγκες τους.

Το διευρυμένο χαρτοφυλάκιό τους περιλαμβάνει 70 ακίνητα σε διαφορετικούς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς σε όλη τη χώρα. Παρέχουν υψηλού επιπέδου εμπειρίες φιλοξενίας, και αναδεικνύουν τον πολιτισμό και την ιστορία της Ελλάδας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.