Ανοιχτά και τις Κυριακές το Οινοποιείο Château Nico Lazaridi 

0

Οινοποιείο Château Nico Lazaridi. Από τις 4 Φεβρουαρίου ανοιχτά και τις Κυριακές το οινοποιείο Château Nico Lazaridi.

Το πρωτοπόρο οινοποιείο του δραμινού αμπελώνα, είναι πλέον ανοικτό και επισκέψιμο και Σάββατο και Κυριακή!

Το Château Nico Lazaridi από το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου θα είναι ανοικτό και επισκέψιμο όχι μόνο τις καθημερινές αλλά ΚΑΙ τα Σαββατοκύριακα! Συγκεκριμένα, κάθε Σάββατο και κάθε Κυριακή, το οινοποιείο στην Αγορά Δράμας είναι ανοικτό για επισκέψεις, ξεναγήσεις και γευστικές δοκιμές από τις 11 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα.

Η ομάδα οινοτουρισμού, από Δευτέρα ως Κυριακή, εκτός από την Τρίτη, θα βρίσκεται στο οινοποιείο έτοιμη να σας ξεναγήσει στους χώρους οινοποίησης και ωρίμασης και να σας “οδηγήσει” σε γοητευτικές γευστικές περιπλανήσεις, δοκιμάζοντας ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο δραμινός αμπελώνας!

Μεμονωμένοι οινόφιλοι αλλά και οργανωμένα γκρουπ μπορούν πλέον να προγραμματίσουν την ξενάγησή τους στα ελληνικά ή αγγλικά στο τηλέφωνα 25210-82049-51, 6976 333740 και στο e-mail shop-tourism@nicolazaridi.gr.

Με θέα το «Μαγικό Βουνό»!

Το οινοποιείο Château Nico Lazaridi αποτελεί ιδανικό προορισμό για μια κοντινή απόδραση στον πιο πολλά υποσχόμενη οινική περιοχή της Ελλάδας!

Χτισμένο στην καρδιά του ιδιόκτητου αμπελώνα της πρώτης αμπελουργικής και οινοποιητικής εταιρείας του νομού Δράμας, το Château Nico Lazaridi δεσπόζει σε ένα μοναδικό τοπίο με μοναδική μορφολογία, πλούσια παράδοση και θέα όλη την πεδιάδα και τον επιβλητικό όγκο του όρους Παγγαίο (το “δικό” μας Μαγικό Βουνό), το όρος Φαλακρό και το όρος Μενοίκιο.

Οι μοντέρνες κτιριακές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν χώρους οινοποίησης, παραγωγής, εμφιάλωσης, χώρους αποθήκευσης, υπόγεια κάβα για την ωρίμαση των κρασιών, γραφεία, χώρους γευσιγνωσίας και σεμιναρίων καθώς και την πινακοθήκη “Μαγικό Βουνό”, η οποία μπορεί να λειτουργήσει ως αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.

H περίφημη πινακοθήκη του μοναδικού ελληνικού icon wine, φιλοξενεί όλα τα έργα των καλλιτεχνών που φιλοτέχνησαν τις ετικέτες του οίνου «Μαγικό Βουνό» εδώ και 30 χρόνια! Εκτός από τη συγκεκριμένη αίθουσα, και οι κοινόχρηστοι χώροι υποδοχής επισκεπτών του Château Nico Lazaridi είναι γεμάτοι με έργα τέχνης, ζωγραφικούς πίνακες και γλυπτά που προκαλούν έναν αέναο διάλογο ανάμεσα στον οίνο και τις εικαστικές τέχνες! Η εμπειρία ολοκληρώνεται στο νέο κτίριο THE WINE ZOO, όπου λειτουργεί το πωλητήριο του οινοποιείου και πολύ σύντομα και ένα wine – café.

Info

Η ξενάγηση πραγματοποιείται στους αμπελώνες δίπλα στο οινοποιείο Château Nico Lazaridi, στους χώρους παραγωγής – εμφιάλωσης, στην κάβα και στην Πινακοθήκη «Μαγικό Βουνό».

Εκτός από την ξενάγηση, ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ 5 διαφορετικών πακέτων γευσιγνωσίας.

Η όλη εμπειρία διαρκεί περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά.

Νέο Πρόγραμμα

Δευτέρα: 09:00-15:00

Τρίτη: ΚΛΕΙΣΤΑ

Τετάρτη: 09:00-15:00

Πέμπτη: 09:00-15:00

Παρασκευή: 09:00-15:00

Σάββατο: 11:00-17:00

Κυριακή: 11:00-17:00

Κρατήσεις – Πληροφορίες  +30 2521082049-50 &  6976 333740, shop-tourism@nicolazaridi.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.