Έκθεση Kρητικού Kρασιού στο Φρούριο Φορτέτζας στο Ρέθυμνο

0

Στο Ρέθυμνο, οινόφιλοι και επαγγελματίες θα απολαύσουν επώνυμο, εμφιαλωμένο κρητικό κρασί, σε μια γιορτή για τον Κρητικό Αμπελώνα.

Για τρίτη χρονιά ο Δήμος Ρεθύμνης και το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, διοργανώνουν την Παρασκευή 23 Ιουνίου μία βραδιά αφιερωμένη στον Κρητικό Αμπελώνα.

Η εκδήλωση γευσιγνωσίας Wines of Crete @ Fortezza θα λάβει χώρα στο Φρούριο Φορτέτζα στο Ρέθυμνο.

Οινόφιλοι αλλά και επαγγελματίες του οίνου θα απολαύσουν επώνυμο, εμφιαλωμένο κρητικό κρασί των 26 οινοποιείων, μελών του Δικτύου Οινοποιών Κρήτης.

Θα γνωρίσουν τους ανθρώπους πίσω από την «ετικέτα».

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν και τα τυροκομεία Γαλακτοκομική Αμαρίου και Γαλένι. Οι επισκέπτες θα δοκιμάσουν και τα ποιοτικά κρητικά τυριά.

Τα Οινοποιεία που συμμετέχουν.

Οινοποιείο Αγγελάκη, Οινοποιείο Αλεξάκης, Οινοποιείο Αμαργιωτάκης, Οινοποιείο Silva – Δασκαλάκη, Οινοποιείο Διαμαντάκης, Οινοποιείο Διγενάκης, Οινοποιείο Δουλουφάκης, Οινοποιείο ΕΑΣΗ, Οινοποιείο Ευφροσύνη, Κτήμα Ζαχαριουδάκη, Οινοποιείο Ζουμπεράκης, ΙΔΑΙΑ Οινοποιητική, Οινοποιείο Κλάδος, Οινοποιείο Κουρκουλού, Οινοποιείο Λυραράκης, Οινοποιείο Μαραγκάκης, Κτήμα Μενεξές, Οινοποιείο Μεταξάρη, ΜΙΝΩΣ – Οινοποιείο Μηλιαράκη, Οινοποιείο Ντουράκης, Οινοποιείο Παρασκευάς, Οινοποιείο Πνευματικάκης, Οινοποιείο Τιτάκη, Οινοποιείο Φραγκόσπιτο, Οινοποιείο Χαραλαμπάκης και Κτήμα Τοπλού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.